Είναι σε σχέση με τον πρώην της και εκείνη την έκανε unfollow - Από κολλητές, δύο ξένες Βαλαβάνη και Αναστασοπούλου

Οριστικό το τέλος της φιλίας τους όπως όλα δείχνουν...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Σαν "βόμβα" έσκασε χθες 2/12 η είδηση πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο εδώ και μήνες και μάλιστα έχει βρει ήδη τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα.

Οι φήμες ξεκίνησαν από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε μέσα από το Πρωινό Μας πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί.. παρά τα όσα υποστηρίζουν (δείτε εδώ τις δηλώσεις) και μάλιστα, παρόλο που έχουν χωρίσει, μένουν στο ίδιο σπίτι. «Ξέρω ότι πια η ζωή τους έχει πάρει λίγο χωριστούς δρόμους. Απλά μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι, συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια που έχουν συγκατοικήσει», ειπώθηκε συγκεκριμένα στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ το βίντεο).

Λίγες ώρες λοιπόν μετά την εν λόγω αποκάλυψη, έγινε γνωστός ο νέος σύντροφος της δημοσιογράφου, ο οποίος μάλιστα είναι ο πρώην της άλλοτε κολλητής της φίλης, Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Από κολλητές, δύο ξένες Βαλαβάνη & Αναστασοπούλου

Ο λόγος για τον Γρήγορη Μόργκαν, έναν εντυπωσιακό ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στο Nomads. Ο Γρηγόρης πέρα από ντράμερ αγαπά ιδιαίτερα και το σερφ κι από ότι φαίνεται το καλοκαίρι το πέρασε μαζί με την σανίδα του και την Ευρυδίκη. (δείτε εδώ τα σχόλια που ανταλλάσσουν δημόσια στο Instagram).

Ο ίδιος μάλιστα βρισκόταν σε σχέση με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου 4 ολόκληρα χρόνια, πριν αυτή γνωρίσει τον άντρα της και πατέρα των δύο παιδιών της, την εποχή μάλιστα που έκανε κολλητή παρέα με την ηθοποιό, στην οποία δίδασκε pole dancing.

Oι δύο γυναίκες έκαναν πολλή παρέα, ανέβαζαν συνεχώς κοινές φωτογραφίες ωστόσο πλέον δεν ακολουθιούνται στο instagram και πιθανότατα η ηθοποιός ήταν εκείνη ήταν που πάτησε πρώτη το κουμπί του unfollow.

Το unfollow της Αναστασοπούλου στη Βαλαβάνη

«Με σένα έχω πάντα πράγματα να περιμένω… Απ’ τη μέρα που σε γνώρισα πάντα ονειρευόμαστε, κάνουμε σχέδια, βάζουμε στόχους, και πάμε να τα κάνουμε πραγματικότητα. Μαζί ή η καθεμία τα δικά της… Πάντα με ρωτάς τη γνώμη μου κι εγώ πάντα σου έχω εμπιστοσύνη πως ό,τι κι αν σου πω θα κάνεις αυτό που χρειάζεται να γίνει.

Ξέρω ότι καμμιά φορά σε τρομάζουν αυτά που λέω αλλά προτιμώ να το κάνω εγώ παρά οι άλλοι. Γιατί εγώ σ’ αγαπώ και είσαι το κοριτσάκι μου… Και τώρα έρχεται ένα κοριτσάκι που θα είναι το κοριτσάκι μας!

Και μαζί μ’ αυτό έρχεται και ένα όνειρο, που έγινε σχέδιο, που έγινε στόχος και πήγαμε και το κάναμε!!! Μαζί!», έγραφε κάποτε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τη Βαλαβάνη.