«Ένας άνθρωπος είπε καλά λόγια για εμένα και με βάλατε απέναντι» - Το "καρφί" της Ελίνας Παπίλα σε σύνδεση με την Γερμανού

Έχει ακούσει πολλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ένας άνθρωπος είπε καλά λόγια για εμένα και με βάλατε απέναντι» - Το

Το μεσημέρι του Σαββάτου 20/5 κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε στον αέρα πως θα κάνει βιντεοκλήση με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Ελίνα Παπίλα, κατά τη διάρκεια και της δικής της εκπομπής.

Ήταν κάτι που είχαν κανονίσει οι δύο τους καιρό και αποφάσισαν να το κάνουν πράξη, ανταλλάσσοντας όμορφα λόγια η μία για την άλλη, με την Ελίνα Παπίλα να κάνει χιούμορ για τον "πόλεμο" που έχει αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα από τους υπόλοιπους συναδέλφους της στον χώρο.

Διαβάστε επίσης: «Ήταν ανεξήγητο όλο αυτό! Πιστεύω ότι αυτό το ενδιαφέρον...» - Η απάντηση της Ελίνας Παπίλα για την αυστηρή κριτική που δέχτηκε για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1

Η ατάκα "κόλαφος" της Παπίλα στην Γερμανού για τον πόλεμο που δέχθηκε

«Θα κάνω τώρα κάτι. Δεν σας το πουλάμε σαν ξαφνικό. Κανονισμένο είναι. Γιατί εμείς αντιμετωπίζουμε τους τηλεθεατές μας με αγάπη, ειλικρίνεια, όπως θέλουμε κι εσείς να αντιμετωπίζετε εμάς. Το στήναμε καιρό και τώρα θα το κάνουμε. Θα πάρω τηλέφωνο Face time την αγαπημένη μου Ελίνα Παπίλα, που έχει αυτή τη στιγμή εκπομπή ζωντανά στον ΑΝΤ1… Το ξέρει, δεν θα της έρθει "στούμφος". Να το το κορίτσι μου. Είμαστε μαζί! Η Ελίνα Παπίλα στο Καλύτερα Δε Γίνεται κυρίες και κύριοι», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Και εκείνη της απάντησε έπειτα: «Είμαστε πάρα πολύ καλά. Σε αγαπώ. Στο έχω πει και στο έχω δηλώσει, όσες φορές έχουμε μιλήσει και σκεφτόμουν σήμερα που άκουγα κάτι τραγούδια και έλεγα "Τι τραγούδια έχει γράψει αυτή η Ναταλία, ρε παιδί μου"».

Και πρόσθεσε γελώντας: «Θέλω να σου στείλω την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά για τα όλα τα ωραία λόγια που έχεις πει για εμένα. Ένας άνθρωπος είπε καλά λόγια για εμένα και με βάλατε απέναντι. Πραγματικά».

«Είσαι πολύ καλή παρουσιάστρια και πολύ καλό παιδί. Είσαι και τα δύο πολύ καλά! Την αγάπη μας από όλους μας», δήλωσε τότε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης: «Είναι πολύ στεναχωρημένη η Ελίνα...» - Η απόφαση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή της Παπίλα "Είμαστε μαζί"