Με μακριά μαλλιά, χλωμός σαν το πανί, με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια - "Σούσουρο" με την νέα εικόνα του Αποστόλη Τότσικα

Τα άλλαξε όλα για χάρη της δουλειάς του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αποστόλης Τότσικας
Instagram / Αποστόλης Τότσικας

Ο Αποστόλης Τότσικας όλα αυτά τα χρόνια έχει πειραματιστεί με τα look του, αφού τον έχουμε δει με μακριά μαλλιά, γένια ή κοντοκουρεμένο ανά διαστήματα και αυτό είτε για προσωπικούς του λόγους είτε για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Πρόσφατα, εισέβαλε στη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, με αρκετά κοντά και σγουρά μαλλιά, ωστόσο πλέον θα πρέπει να συνηθίσουμε μία άλλη εικόνα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Μυστήριο 76 Don’t Look Back» του Γιάννη Χουβαρδά, όπου τα φαντάσματα των μυθικών εραστών του Ορφέα και της Ευρυδίκης "ξαναζωντανεύουν" τις μοιραίες στιγμές του έρωτά τους και γι' αυτό πλέον θα κυκλοφορεί με αρκετά πιο μακρύ μαλλί και τις ώρες τις παράστασης θα είναι χλωμός σαν το πανί με έντονους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο θέμα συζήτησης η ολόγυμνη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα - Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες

Η νέα εμφάνιση του Αποστόλη Τότσικα

Η νέα του εικόνα δείχνει να του αρέσει πολύ, καθώς πρόκειται για ένα νέο βήμα στην καριέρα του και θέλησε μάλιστα να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας μία γεύση στο κοινό του από το θρίλερ που θα παρακολουθήσει στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης: «Συγγνώμη, είναι πολύ...» - Έβαλε τα κλάματα ο Αποστόλης Τότσικας στον αέρα της ΕΡΤ

Αποστόλης Τότσικας αλλαγή εμφάνισης
Instagram / Αποστόλης Τότσικας

Η συγκλονιστική ομοιότητα του ηθοποιού με τον γιο του

Στην όμορφη Τήνο πέρασαν όπως όλα έδειξαν το φετινό Πάσχα ο Αποστόλης Τότσικας με τη Ρούλα Ρέβη και τα δυο τους δίδυμα παιδιά, την Ειρήνη και τον Άγγελο που σήμερα είναι 7.5 ετών.

Ο ηθοποιός (που πριν καιρό πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του) είναι αρκετά ενεργός στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram στιγμές από την ζωή, την δουλειά και την καθημερινότητά τους ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει στιγμιότυπα με την οικογένειά του.

Το ίδιο λοιπόν έκανε και την Μεγάλη Πέμπτη, καθώς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφίες στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο του στα βράχια μιας παραλίας της Τήνου.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, ξεκάθαρα, η ομοιότητα πατέρα και γιου είναι συγκλονιστική!

«The boys rock…» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αποστόλης Τότσικας.