«Τι πας και λες στο Happy Day;» - Σε αμηχανία ο Νίκος Μουτσινάς με την αποκάλυψη της συνεργάτιδάς του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η αντίδρασή του μπροστά στην κάμερα για την αποχώρησή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τι πας και λες στο Happy Day;» - Σε αμηχανία ο Νίκος Μουτσινάς με την αποκάλυψη της συνεργάτιδάς του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το μεσημέρι της Τετάρτης 24/5, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Κόρομι (δείτε την εδώ) στο Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΙ, ο Νίκος Μουτσινάς πέρασε στην στήλη "Χρυσή Τηλεόραση" κατά την οποία σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν στις διάφορες εκπομπές καθημερινά.

Ένα από τα αποσπάσματα που έπαιξαν, λοιπόν, ήταν και εκείνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το Happy Day, την ώρα που αποκάλυψε όσα τις δήλωσε μία συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά για την αποχώρησή του από την εκπομπή και το κανάλι. Και φυσικά, ο παρουσιαστής άρχισε να ψάχνει ποιος μίλησε.

Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά στην αποκάλυψη της συνεργάτιδάς του για την αποχώρησή του στην Τσιμτσιλή

«Πάντως, επειδή λέμε για τηλεοπτικό ρεπορτάζ, χθες συνάντησα ένα κορίτσι από την ομάδα του Μουτσινά και μου έλεγε πως είναι όλοι πάρα πολύ στεναχωρημένοι, γιατί, μου λένε "Είμαστε μια αγαπημένη ομάδα και ξέρουμε ότι κλείνει ο κύκλος". Και της λέω "Σίγουρα; Το έχει αποφασίσει; Είναι δεδομένο; Το έχει ανακοινώσει στο σταθμό;"», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Νίκος Μουτσινάς άρχισε να ψάχνει και να ρωτάει: «Ποια ήταν; Ποια κοπέλα κρύβεται; Κοπέλα δεν είπαμε; Ιωάννα; Εσύ; Εσύ; Θα τα πούμε αργότερα. Η Ιωάννα το είπε; Τι πας και λες στο Happy Day;».

Διαβάστε επίσης: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από το κανάλι για...» - Τι θα συμβεί με την Ματίνα Νικολάου στο ΣΚΑΙ μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά

Πότε θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εκπομπή

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και μαζί με αυτή φτάνει και το τέλος του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο, αφού όπως έχει φροντίσει και ο ίδιος να κάνει κατανοητό θέλει και θα απέχει συνειδητά για λίγο διάστημα.

Η Ματίνα Νικολάου, μάλιστα, η αγαπημένη Βάνια της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη Βασιλική Μπασιούρη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ημερομηνία της τελευταίας τους εκπομπής για φέτος.

«Κλείνουμε 30 Ιουνίου! Eννοείται ότι θα μου λείψει η Βάνια! Είναι ένας ρόλος που αγαπώ και που αγάπησε και ο κόσμος πολύ. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, κάτσε να τελειώσει και θα σου πω μετά. Κατά βάθος είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά δεν μου βγαίνει έτσι όπως βγαίνει στη Βάνια. Απλώς, μέσω της Βάνιας το ευχαριστιέμαι κι εγώ πιο πολύ, ξέρεις παραμυθιάζομαι. Δεν ξέρω πόσο Βάνια θα μου μείνει στη ζωή μου, ελπίζω να μου μείνει αρκετή, τη χρειάζομαι» είπε και συνέχισε:

«Δεν με έχουν επηρεάσει αυτά που γράφονται για το τέλος της εκπομπής, δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση, γιατί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και από τον ίδιο τον Νίκο, οπότε όλα καλά. Δεν έχω φανταστεί να αναλάβω μια εκπομπή, αλλά σε ένα σίριαλ πολύ ευχαρίστως».

Η Ματίνα αναφέρθηκε και στον γιο της λέγοντας: «Ο γιος μου είναι 15 χρόνων, κάνει πολλά πράγματα μόνος του, δεν με έχει ανάγκη ήδη. Βάζω όρια αλλά δεν είμαι αυστηρή. Τον έχω ρωτήσει, δεν νομίζω ότι θα του άρεσε να γίνει ηθοποιός, αλλά του αρέσει πάρα πολύ η μουσική, ασχολείται με πάθος και είναι κάτι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα».