«Αλαζονεία είναι η δική της δήλωση, είναι όλα...» - "Κόλαφος" ο Χάρης Ρώμας για την Πόπη Τσαπανίδου

«Σύμφωνα με την κυρία Τσαπανίδου, το 41% των πολιτών πέφτει θύμα προπαγάνδας και δεν έχει το μυαλό να καταλάβει τι ψηφίζει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αλαζονεία είναι η δική της δήλωση, είναι όλα...» -

Στην Πόπη Τσαπανίδου θέλησε να απαντήσει ο Χάρης Ρώμας και συγκεκριμένα να σχολιάσει τις δηλώσεις της σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών και τις φωνές που κάνουν λόγο για αλαζονεία από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Να σημειώσουμε εντωμεταξύ πως ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 25/5 στο Πρωινό, μετέφερε την είδηση πως η κ. Τσαπανίδου επέβαλε την παραίτηση της στον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας δεν την έκανε δεκτή (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η απάντηση του Χάρη Ρώμα στην Πόπη Τσαπανίδου

«Από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία έκανε αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία στις εκλογές και προσωπική επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς, μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα είναι αυτή, αμέσως ξεκίνησε μία μικροψυχία σε σχέση με το εάν πρέπει να χαρούν οι άνθρωπου που κέρδισαν τις εκλογές. Έλεγαν αμέσως ως αντίλογο ότι βλέπουν αλαζονεία. Για την περίπτωση του κυρίου Γεωργιάδη, όλοι ξέρουμε ότι η διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης χρειάζεται να είναι συναινετική, πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές. Δεν είναι χαζός ο κύριος Γεωργιάδης, ήθελε να πανηγυρίσει.

Από το σημείο αυτό μέχρι να φορτώνεται όλη η Νέα Δημοκρατία αλαζονεία είναι άτοπο. Για την κυρία Πόπη Τσαπανίδου να πω ότι αλαζονεία είναι η δήλωσή της πριν από τις εκλογές ότι, εάν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει πέσει ο κόσμος θύμα της προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας. Είναι όλα καταγεγραμμένα, τα παίζουν ξανά και ξανά. Και απάντησε η Πόπη Τσαπανίδου ότι: ναι, με τόσο καλό πρόγραμμα που έχουμε, θα είναι θύμα προπαγάνδας. Άρα εκ των υστέρων το 41% των πολιτών πέφτει θύμα προπαγάνδας και δεν έχει το μυαλό να καταλάβει τι ψηφίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.