Δεν παντρεύονται μόνο ο Μουζουράκης και η Κοζάρη - Οι γάμοι και οι βαφτίσεις των διάσημων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27/5

Όλες οι λεπτομέρειες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία χρονιά γεμάτη με εγκυμοσύνες, γεννητούρια είναι αυτή, καθώς πολλοί είναι οι διάσημοι μαμάδες και μπαμπάδες της εγχώριας showbiz που ανακοίνωσαν τα ευχάριστα για τις οικογένειές τους. Ανάμεσά τους η Ελένη Φουρέιρα, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ιωάννα Τούνη και η Κωνσταντίνα Σπύροπούλου.

Από εδώ και στο εξής ωστόσο, ξεκινά μία περίοδος γεμάτη με γάμους και βαφτίσεις αφού όταν "ανοίγει" ο καιρός, θεωρείται η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνει κανείς αυτό το βήμα χωρίς να ανησυχεί για βροχές ή για τις έντονες ζέστες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, μάλιστα, που έρχεται 27-28/5 θα δούμε τρεις τέτοιες τελετές από αγαπημένα πρόσωπα. Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα ζευγάρια και όλες τις λεπτομέρειες για τον καθένα!

Οι γάμοι που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27/5

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη θα παντρευτούν το Σάββατο 27/5 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα (δείτε εδώ το βίντεο με την παράκληση του τραγουδιστή που προκάλεσε αντιδράσεις), με τους κουμπάρους στον γάμο τους να είναι έξι και πιο συγκεκριμένα δυο φίλες της Μαριλούς και ακόμη τέσσερα άτομα από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη, τρεις άντρες και δυο γυναίκες.

Οι καλεσμένοι θα είναι πάνω από 300 άτομα και ανάμεσά τους θα είναι η κολλητή φίλη της Μαριλούς, Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και οι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου. Μια μέρα πριν το γάμο θα υπάρξει ένα μεγάλο πάρτι, ο γάμος θα γίνει σε ένα ιστορικό κτήμα της Αίγινας ενώ την επόμενη μέρα θα γίνει και ένα after wedding party.

Ο Πέτρος Συρίγος και η Ρένα Θωμά θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου επίσης το Σάββατο 27/5, ωστόσο έπειτα θα ακολουθήσει και η βάφτιση της μικρής τους κόρης, η οποία θα πάρει το όνομα Βαλέρια. Το φαγητό, μάλιστα, το έχει αναλάβει ο ίδιος ο γαμπρός.

Και το τελευταίο ζευγάρι είναι ο Νικήτας Νομικός, ο αγαπημένος αδερφός της Δούκισσας, ο οποίος θα παντρευτεί την καλή του, Άννα Πρέλεβιτς, την ίδια ημέρα, μετά από αρκετές καθυστερήσεις, με την τελευταία να έχει ανεβάσει πολλά βίντεο και φωτογραφίες από το bachelorette party που ετοίμασε με τις φίλες της, λίγες ημέρες πριν (δείτε εδώ αναλυτικά).