«Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος...» - Η εξομολόγηση του Παντελή Τουτουντζή για το μοντέλο της γκέι οικογένειας

«Όταν τα έχεις καλά με την ψυχή σου, δεν σε ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος...» - Η εξομολόγηση του Παντελή Τουτουντζή για το μοντέλο της γκέι οικογένειας

Συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου, παραχώρησε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο επιτυχημένος make up artist, μίλησε για την οικογένεια του, τη σχέση με τον επί 17 χρόνια σύντροφό του (δείτε τον εδώ), αλλά και για την Ελένη Φουρέιρα που κάνει το δυναμικό comeback μετά την γέννηση του γιου της.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε χωρίς δισταγμό τους ομοφυλόφιλους γονείς, απαντώντας σε εκείνους που λένε πως ένα γκέι ζευγάρι δεν μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί.

Η συνέντευξη του Παντελή Τουτουντζή

«Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος είμαστε οι άνθρωποι που βγήκαμε έξω με το κεφάλι πολύ ψηλά για τις οικογένειές μας. Με τον σύντροφό μου είμαστε 17 χρόνια μαζί. Το μεγάλο μας παιδί είναι 6 χρονών. Το θέλαμε από πολύ νωρίς αλλά σαν λογικοί άνθρωποι το αφήσαμε, πήγαμε σε ειδικούς, το ξαναδουλέψαμε γιατί ξέρεις αυτό δεν είναι εγωιστικό. Δεν κάνει παιδιά για να καλύψεις τίποτα δικό σου. Κάνεις παιδιά για να τους δώσεις όση αγάπη έχεις μέσα σου», ανέφερε αρχικά.

Και εξομολογήθηκε «Στα παιδιά έχουμε πει την αλήθεια για τη σχέση μας με τον Νάσο. Ξέρεις πόσο έξυπνα παιδιά είναι; Το όπιο του κομπλεξικού είναι το μπούλινγκ, θα το πω ξεκάθαρα. Όταν τα έχεις καλά με την ψυχή σου, δεν σε ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος και δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο ούτε από την σεξουαλική του προτίμηση, ούτε από τις επιλογές του. Τι σε νοιάζει»

«Φτάσαμε σε πολύ ειδικούς ανθρώπους και μας διαβεβαιώσανε χρόνια τώρα έρευνες πάνω στα γκέι ζευγάρι, ότι τα παιδιά τους είναι τρισευτυχισμένα», απάντησε σε όσους δεν βλέπουν με καλό μάτι την απόκτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες, για την οποία δέχτηκε άσχημη κριτική στον αέρα του Πρωινού μας «Παγκόσμια site έκαναν cover την Δούκισσα Νομικού ως κακοντυμένη, καλοχτενισμένη. Δεν συμφωνώ με τον Λάκη ήταν εκθαμβωτική», είπε.

«Δεν θα σου πω σε ποιον μοιάζει το μωρό, αλλά είναι ένα κουκλί», απάντησε σε ερώτηση για το παιδί της Ελένης Φουρέιρα που επιστρέφει δυναμικά στην σκηνή.