Του ευχήθηκε από μακριά - Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη

«Φίλε μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 27/5 πραγματοποιήθηκε ο πολυσυζητημένος γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη στην Αίγινα, με πέντε κουμπάρους, λαμπερούς καλεσμένους που έφταναν τους 500, εντυπωσιακό στολισμό και ένα ξέφρενο γλέντι στη συνέχεια, το οποίο συνεχίζεται και σήμερα, Κυριακή 28/5 στην παραλία (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το beach party).

Από το μυστήριο, αλλά και τους εορτασμούς, όμως, έλειπε ο Σάκης Ρουβάς (δείτε εδώ γιατί), με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες και να δημιουργηθούν απορίες. Παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής, με μία φωτογραφία του έδειξε πως δεν έχει συμβεί τίποτα και πως είναι στο πλευρό του συναδέλφου και φίλου του σε αυτή την όμορφη στιγμή του έστω και από μακριά.

Οι ευχές του Σάκη Ρουβά για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη

Ο ίδιος, δηλαδή, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μετά την τελετή με το ζευγάρι να μπαίνει στο κάμπριο και να αναχωρεί, στέλνοντας της ευχές του για τη νέα σελίδα στη ζωή τους.

«Αγαπημένε μου φίλε, Να ζήσετε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σάκης Ρουβάς ευχές για Μουζουράκη Κοζάρη
Instagram / Σάκης Ρουβάς

Τι συμβολίζει η μπομπονιέρα που είχε επιλέξει το ζευγάρι

Το ζευγάρι παντρεύτηκε 18:00 το απόγευμα στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Η όμορφη νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με ένα αυτοκίνητο αντίκα και ο Πάνος Μουζουράκης ενθουσιάστηκε όταν την είδε (δείτε εδώ ακριβώς την αντίδρασή του μόλις είδε αντίκρισε την αγαπημένη του).

Αμέσως μετά ακολούθησε το μυστήριο και όταν αυτό τελείωσε, το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με το ίδιο αυτοκίνητο αντίκα και πήγαν όλοι στον Πύργο Σαλιαρέλη και στον κήπο του, δίπλα στην πισίνα δεξιώθηκε τους καλεσμένους του.

Μάλιστα, σε κάθε θέση υπήρχε και η μπομπονιέρα του γάμου, που ήταν ένα απλό πουγκί με κουφέτα όμως δίπλα υπήρχε και μία έκπληξη, ένα γυάλινο μπουκαλάκι με φιστίκια το οποίο είχε τον συμβολικό του χαρακτήρα για το ζευγάρι αφού οι ξηροί καρποί συμβολίζουν την αντοχή στον χρόνο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στον χώρο με πολύ κέφι και χορεύοντας ένα τζαζ κομμάτι, με τον τραγουδιστή να δείχνει ενθουσιασμένος ενώ κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και τη φίλησε τρυφερά (δείτε εδώ βίντεο με το χορό τους) ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η σφιχτή αγκαλιά της Μαριλούς στον πατέρα της και ο μεταξύ τους χορός που ακολούθησε.

Τι συμβολίζει η μπομπονιέρα που είχαν στον γάμο τους Μουζουράκης - Κοζάρη

undefined