Στιγμές ευτυχίας για τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη - Την ώρα που πάντρευε την κολλητή της, εκείνος...

Οι τρυφερές αναρτήσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καινούργιου και εκείνος να έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του (δείτε εδώ ποια είναι η νέα του σύντροφος), ωστόσο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, το Σάββατο 27/5, την ώρα που η πρώην του βρισκόταν στην Αίγινα για τον γάμο της κολλητής της φίλης, Μαριλούς Κοζάρη, με τον Πάνο Μουζουράκη (δείτε εδώ την τρυφερή της ανάρτηση για την ευτυχία της γυναίκας που μεγάλωσε μαζί), ο ίδιος βρισκόταν στη Μύκονο και ζούσε επίσης στιγμές ευτυχίας, καθώς έγινε νονός.

Νονός ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο και την τελετή, ενώ ανέβασε και υλικό έξω από την εκκλησία με την οικογένεια του μωρού που βάφτισε. Φορώντας, λοιπόν, μπλε σκούρο κοστούμι με γραβάτα στο ίδιο χρώμα, έγινε ο πνευματικός πατέρας του γιου ενός φιλικού του ζευγαριού, με τον μικρό να παίρνει το όνομα Carlos - Alexander.

Φίλιππος Τσαγκρίδης νονός

Φίλιππος Τσαγκρίδης βάφτιση νονός

Φίλιππος Τσαγκρίδης νονός βάφτιση

Η αναφορά της παρουσιάστριας για την σχέση τους

Με το χωρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου ασχολήθηκε η εκπομπή Super Κατερίνα, μετά την φήμη πως η δημοσιογράφος ήταν και πάλι σε σχέση (δείτε εδώ με ποιον). Με αφορμή λοιπόν τι έγινε στο party που βρέθηκαν μαζί, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Κατερίνα και Φίλιππος μπορεί να έδειχναν πως είναι έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα, αφού έμεναν και στο ίδιο σπίτι, χώρισαν εντελώς ξαφνικά, με την παρουσιάστρια μέσα από τα social media να δείχνει πόσο πολύ λυπάται για την κατάληψη που είχε ο έρωτας τους.

Μπορεί λίγο αργότερα να έγινε γνωστό πως έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, όμως η επανασύνδεση αυτή ήταν πολύ μικρή και δεν απέδωσε και καρπούς.

Την Δευτέρα 5/12, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την συζήτηση που είχαν σχετικά με Βαλαβάνη και Βασάλο και την κοινή του έξοδο μετά το χωρισμό, αναφέρθηκε στην σχέση τους μετά το χωρισμό.

«Και εμένα μου έχει τύχει ξέρω εγώ με τον Φίλιππο να έχουμε κοινούς φίλους. Άμα λοιπόν μας καλέσουν θα πάμε», είπε η παρουσιάστρια.