«Ένα μπράβο στον Πάνο Μουζουράκη που διαφήμισε...» - Σάλος στο twitter για τον γάμο του τραγουδιστή με την Μαριλού Κόζαρη

Τα αιχμηρά σχόλια των διάσημων...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/5, όμως όλοι μιλούν γι' αυτόν εδώ και μέρες και φαίνεται πως θα συνεχίσουν να μιλούν και το επόμενο διάστημα, καθώς τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί είναι πολλά.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει το ζήτημα του τραμπουκισμού μιας δημοσιογράφου του MEGA (δείτε εδώ την αλήθεια), ενώ από την άλλη συνεχίζεται το "κράξιμο" για την παράκληση του τραγουδιστή να μην βρεθούν συνεργεία με κάμερες και ρεπόρτερ στο μυστήριο, κάτι που δεν τηρήθηκε, αλλά δεν υπήρξε τελικά κάποια αντίδραση από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να θεωρείται πως όλο αυτό ήταν σκόπιμο για λόγους δημοσιότητας (δείτε εδώ την σπόντα του ίδιου στους δημοσιογράφους).

Χαμός στα social media για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Κόζαρη

Στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 29/5 προβλήθηκαν στον αέρα μερικά από τα σχόλια και τα βίντεο που δημιουργήθηκαν ως ειρωνική απάντηση στον Πάνο Μουζουράκη για το αίτημά του. Ο Παντελής Καναράκης συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα βίντεο αναπαριστώντας τον και αλλάζοντας τα λόγια του, ενώ ο Μάκης Πουνέντης και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσαν την απάντησή τους μέσα από το twitter.

Η κίνηση ανθρωπιάς της Μαριλού μια μέρα μετά

Το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 πλήθος κόσμου βρέθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και παρακολούθησε την συγκινητική τελετή, ενώ μετά ακολούθησε μια απίστευτη δεξίωση όπου το ζευγάρι χόρεψε και τον πρώτο του χορό (δείτε εδώ βίντεο).

Την επόμενη μέρα, δε, οι καλεσμένοι και οι νεόνυμφοι διασκέδασαν σε γνωστό beach bar της περιοχής με το ζευγάρι, μάλιστα, να κάνεις τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων.

«Δεν έχω προλάβει ακόμη να τη ζήσω και να την απολαύσω. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι» είπε αρχικά ο τραγουδιστής ενώ λίγες ώρες αργότερα βγήκε από το beach bar πλησίασε τους δημοσιογράφους και είπε χαρακτηριστικά:

«Επειδή η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος και μου είπε ότι “εσύ το ποίημα τους το είπες, αλλά εσύ που το έγραψες, το διάβασες;” Γιατί έλεγα ότι θα σας κεράσω. Ελάτε μόλις τελειώσετε με ό,τι έχετε να κάνετε να σας κεράσουμε. Έτσι θα φύγει από πάνω μου. Δίχως κέρασμα είναι απλά δουλειά» δήλωσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Μαριλού, φτάνοντας στο beach bar, όταν είδε τους δημοσιογράφους και τους κάμεραμαν απ' έξω τους είπε με ένα πλατύ χαμόγελο:

«Ελάτε να κάτσετε έχει πάρα πολλή ζέστη».