«Με ποιον αγαπημένο της;» - Μουδιασμένη η Ελένη Μενεγάκη με τον γάμο που ανακοινώθηκε στον αέρα του MEGA

Μπέρδεψε τα ονόματα με τα πρόσωπα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με ποιον αγαπημένο της;» - Μουδιασμένη η Ελένη Μενεγάκη με τον γάμο που ανακοινώθηκε στον αέρα του MEGA

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν αφιερωμένο στα ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, καθώς πολλά από αυτά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με λαμπερές δεξιώσεις, καλεσμένους, στολισμούς, κοστούμια και νυφικά (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τα φορέματα της Μαριλούς Κόζαρη). Ένας από τους γάμους αυτούς ήταν και εκείνος της Ελίνας Κέφη και του Πάνου Μιχόπουλου (δείτε εδώ πλάνα και φωτογραφίες).

Η τελετή και όλα όσα συνέβησαν την πιο ευτυχισμένη ημέρα τους σχολιάστηκε έντονα από την εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Δευτέρας 29/5, με την Ελένη Μενεγάκη να "παγώνει" στο άκουσμα του ονόματος του συζύγου του πρώην μοντέλου. Η παρουσιάστρια, λόγω της συνωνυμίας, μπέρδεψε τα πρόσωπα και το μυαλό της οδηγήθηκε στον ηθοποιό Πάνο Μιχόπουλο.

Μουδιασμένη η Ελένη Μενεγάκη με τον γάμο που ανακοινώθηκε στην εκπομπή της

Ελένη Μενεγάκη: Μου είπαν το πρωί για την Ελίνα και λέω "η Ελίνα;".

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Ένα νέο ξεκίνημα στον έγγαμο βίο με τον αγαπημένο της Πάνο Μιχαλόπουλο…

Ελένη Μενεγάκη: Με ποιον αγαπημένο της;

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Πάνο Μιχαλόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη: Τι Πάνο Μιχαλόπουλο;

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έτσι τον λένε τον άνθρωπο.

Ελένη Μενεγάκη: Λέω κι εγώ, τον έχω χάσει τον άνθρωπο, θα τον πετύχω σε γάμο κατευθείαν; Εγώ αυτόν σκέφτηκα.

Ελένη Μενεγάκη

Τι συμβαίνει με την τηλεοπτική επιστροφή του ηθοποιού;

Σούσουρο επικρατεί με την τηλεοπτική επιστροφή του Πάνου Μιχαλόπουλου μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Την Παρασκευή 3/2 στον αέρα του Πρωινού μας, ανακοινώθηκε πως θα παίξει σε παλιά σειρά που θα επιστρέψει στις οθόνες μας,

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο συζητήσεων προκειμένου να επιστρέψει στη σειρά. Η διαπραγμάτευσή γίνεται μεταξύ του Μανούσου και του Πάνου. Είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και ο Μανούσος αισιοδοξεί ότι αυτή η συμφωνία θα κλείσει όπως και ότι θα γίνουν κάποια γκεστ από παλαιότερους ηθοποιούς που ήταν στη σειρά», ειπώθηκε..

Η σειρά για την οποία συζητάει όπως ανέφεραν είναι το «Τμήμα ηθών» που θα προβληθεί ξανά από τον ΑΝΤ1 και άμα έρθουν σε συμφωνία θα κάνει αρκετές guest εμφανίσεις.

Την είδηση ωστόσο αυτή διέψευσε ο ίδιος ο Πάνος Μιχαλόπουλος μέσω της Espresso, ξεσπώντας μάλιστα, τόσο κατά του ΑΝΤ1 όσο και κατά εκείνον που ανέφεραν την είδηση.

Σήμερα 7/2 στο Πρωινό μας, θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Όπως ειπώθηκε δεν πρόκειται για μια είδηση που έβγαλαν από το μυαλό της, αλλά για είδηση που μετέφεραν έγκυρα πρόσωπα και συγκεκριμένα ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης.

Στην συνέχεια μάλιστα, πρόβαλλαν και τις δηλώσεις του:

«Εγώ έχω κάνει μια τηλεφωνική επαφή με τον Πάνο, έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Του είχα κάνει την πρόταση και ήταν θετικός. Τώρα, αν άλλαξε γνώμη, τι να πω… Θέλω να μιλήσω και τηλεφωνικά μαζί του», είπε έκπληκτος ο Μανούσος Μανουσάκης.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη από την άλλη είπε εκνευρισμένη μετά τις δηλώσεις: «Ήταν λίγο άκομψη η διάψευση, υπήρχε και μια τεράστια φωτογραφία μου, θα έλεγα να τοποθετούμε τα πράγματα σωστά. Πολύ ωραία ήταν η φωτογραφία μου, αλλά τα πράγματα στα ρεπορτάζ έχουν πηγές. Είχα τονίσει ότι αυτό ήταν κάτι που προκύπτει από τον ίδιο τον σκηνοθέτη».