«Το βίντεο μου ήταν για να ξεκαθαρίσω...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη μετά το γάμο του

«Καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου ήμουν συγκινημένος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το βίντεο μου ήταν για να ξεκαθαρίσω...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη μετά το γάμο του

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε στο θέατρο Άλσος στην παράσταση "Τι φάση πάλι ρε" και έδωσε τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον γάμο του. Ο ερμηνευτείς, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφό του Μαριλού Κόζαρη, λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι.

Μίλησε λοιπόν, τόσο για την ημέρα του γάμο του όσο και για το βίντεο που δημοσίευσε λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί το μυστήριο στο νησί.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη για το γάμο του

«Καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου ήμουν συγκινημένος και στη δεξίωση», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις μετά τον ρομαντικό γάμο του στην Αίγινα με την εγκυμονούσα σύντροφό του - δείτε φωτογραφίες.

«Το βίντεο για το γάμο μου ήταν για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ότι δεν θα ήθελα να είναι όπιο του λαού ανάμεσα σε όλα τα εκλογικά και κοινωνικά που γίνονται», είπε σε ερώτηση για το βίντεο που δημοσίευσε λίγο πριν το γάμο του και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις - δείτε το βίντεο.

Η ανάρτηση που έκανε ο Μουζουράκης μετά το γάμο

Φυσικά, αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε μια λαμπερή δεξίωση στον Πύργο του Σαλιαρέλη με τους καλεσμένους -που ήταν μάλιστα πάνω από 500- να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών που ανέβηκαν στην σκηνή και τους ξεσήκωσαν (δείτε εδώ ποιοι ήταν).

Οι νεόνυμφοι έχουν λοιπόν επιστρέψει στην Αθήνα και μάλιστα ο Πάνος Μουζουράκης, δυο μέρες μετά τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη δημοσίευσε στο πρώτο του μήνυμα στον λογαριασμό του στο instagram.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Ραμμένα πάνω της με γαλλικά υφάσματα - Όλες οι λεπτομέρειες για τα δυο νυφικά της Μαριλού Κόζαρη

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένης καλλιτέχνης θέλησε να στείλει το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα για τη σημασία της συντροφικότητας.

«Μόλις πέρασα δυο στάσεις στο δρόμο μου, που μου θύμισαν ότι η καλύτερη στάση ζωής είναι το να είσαι ανοιχτός στο να σε συμπληρώνει ο άλλος. Κι οι δυο μαζί μπορούμε» έγραψε ο Πάνος Μουζουράκης.

undefined