«Δε μπορούσα να αναπνεύσω! Βοήθεια πνίγομαι μανούλα...» - Καρέ καρέ η στιγμή που αστυνομικοί επιτέθηκαν στην κόρη της Αρχοντή

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Ιουστίνας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε μπορούσα να αναπνεύσω! Βοήθεια πνίγομαι μανούλα...» - Καρέ καρέ η στιγμή που αστυνομικοί επιτέθηκαν στην κόρη της Αρχοντή

Τη δικαστική οδό έχει πάρει η υπόθεση της Λίλιαν Αρχοντή και τη κόρης της, Χριστίνας Ιουστίνας Αρχοντή με τις δύο γυναίκες να έχουν εμπλακεί σε βίαιο περιστατικό με αστυνομικούς (δείτε εδώ όσα καταγγέλλουν οι δύο γυναίκες).

Την Τρίτη 30/5 οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο δικαστήριο για τη εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για το 2024 με την κόρη της ηθοποιού κάνει αγανακτισμένη νέες δηλώσεις.

Η νεαρή περιέγραψε μέσα από το Super Κατερίνα όσα έζησε εκείνη την ημέρα, που διαδραματίστηκε το έντονο σκηνικό, καθώς η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχονή έκανε νύξη για σεξουαλική κακοποίηση.

Οι νέες δηλώσεις της Χριστίνας Ιουστίνας Αρχοντή για το περιστατικό με αστυνομικούς

«Ενώ δίνω τα στοιχεία μου στον αστυνομικό όταν μου τα ζήτησε, με αρπάζει από τον καρπό, με ισοπεδώνει μπρούμυτα στο έδαφος, με ρίχνει κάτω κατά την πτώση πέφτουν τα γυαλιά μου και σπάνε, να σημειώσω ότι έχω 7μιση βαθμούς μυωπία, οπότε δε βλέπω, δεν έχει σχέση με τους 2,3 βαθμούς.

Από εκείνο το σημείο και μετά ήμουν χαμένη, δεν έβλεπα τίποτα. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, ο ίδιος άνθρωπος που με έχει ρίξει κάτω, πέφτει πάνω μου, με το πόδι του, ένιωθα έναν τσιμεντόλιθο, δε μπορούσα να αναπνεύσω, με όση ανάσα είχα φώναζα: «Δε μπορώ να αναπνεύσω, βοήθεια πνίγομαι Μανούλα»

Ο αστυνομικός εκείνη την ώρα, μου πέρασε τις χειροπέδες, χωρίς να ελαττώσει την πίεση, τους παρακαλούσα να μου δώσουν τα γυαλιά μου – δεν ήξερα ότι έχουν σπάσει – για να μπορέσω να δω, δεν έβλεπα τίποτα», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή.

Οι πρώτες δηλώσεις της Λίλιαν και της Χριστίνας Ιουστίνας Αρχοντή μετά τη δίκη

«Η μητέρα μου έδωσε τα στοιχεία της στο περιπολικό, ταυτοποιήθηκε κανονικά. Όταν ζήτησαν και τα δικά μου στοιχεία δεν τα έδωσα κατευθείαν, με πιάνει από τον καρπό ο ένας αστυνομικός, με έριξαν στο έδαφος και προχώρησε σε διαδικασία σύλληψης», είπε χαρακτηριστικά η κόρη της ηθοποιού.

Με εκείνη να συμπληρώνει: «Αυτό δεν ήταν μία απλή διαδικασία σύλληψης. Ως μητέρα, που ήμουν δίπλα και έβλεπα να ρίχνει το παιδί μου με αυτό τον τρόπο στο πεζοδρόμιο, σαν να είναι κακοποιός, σαν να είναι σεσημασμένο, να το πατάει με το πόδι του βάναυσα με τη βία κάτω, να το τραβολογάει, να του ρίχνουν κάτω τα γυαλιά του και να σπάνε, με 7,5 βαθμού μυωπία, και να φωνάζει πνίγομαι και να μη σταματούν στιγμή, να την τραβολογάνε και μετά με ρίξανε και εμένα κάτω».

«Με καθίζει στο περιπολικό ο οδηγός και ενώ δεν αντιδρώ με κανένα τρόπο, εκείνος, δεν ξέρω γιατί, κάνει μία κίνηση και μου γραπώνει το στήθος για να πονέσω, πράγμα που και έκανε, γιατί φώναξα εκείνη την ώρα και αμέσως μετά πριν βγει από το περιπολικό, άλλαξε γνώμη και είπε να μου ρίξει και ένα χαστούκι στο μάτι», κατέληξε η Χριστίνα Ιουστίνα τονίζοντας πως υπέστη και αυτού του είδους την επίθεση.