Στιγμές ευτυχίας για τη Μαρία Ηλιάκη & το Στέλιο Μανουσάκη - Βάφτισαν τη μοναχοκόρη της

Φωτογραφία από την εκκλησία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έχουν φροντίσει να φέρουν σε ισορροπία τα επαγγελματικά τους μαζί με την προσωπική τους ζωή, μετακομίζοντας σε νέο σπίτι όλοι μαζί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια της Αττικής.

Η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος ζουν την απόλυτη ολοκλήρωση από τότε, που έφεραν στον κόσμο τη μοναχοκόρη τους, τη μικρή Κατερίνα! (δείτε εδώ την αντίδραση της Ηλιάκη όταν της είπε πρώτη φορά η κόρη της Σε αγαπώ).

Να θυμίσουμε εδώ, πως το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ακόμα, ωστόσο μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η Μαρία Ηλιάκη την Τετάρτη 31/5 στο instagram μοιράστηκε με τους φίλους της, πως βάφτισε την κορούλα της.

Φωτογραφία από τη βάφτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη

Για τη ώρα δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες φωτογραφίες και στοιχεία για το που έγινε το μυστήριο, αφού μάλλον η οικογένεια ήθελε να γίνει σε στενό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μαρία Ηλιάκη

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη έχει τεράστια αδυναμία στην κορούλα της και λατρεύει να περνάνε χρόνο μαζί. Τώρα μάλιστα που μεγαλώνει και καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα, κάνουν και συζητήσεις. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Δημοσιεύοντας μια κοινή τους τρυφερή φωτογραφία, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την συζήτηση που είχαν όπου της εξήγησε πως η μια τους γιαγιά "μένει" στον ουρανό με τον Θεούλη.

«Σημερα μάθαμε πως η μια μας γιαγια «μένει» στον ουρανό με τον Θεούλη…να περάσετε όμορφα όπου και να είστε…με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν», έγραψε χαρακτηριστικά ποζάροντας στο σαλόνι τους - δείτε φωτογραφίες από το μοντέρνο τους σπίτι.