"Έκλεψε" τις εντυπώσεις η μητέρα του Νικήτα, Ούρσουλα - Η φωτογραφία της Άννας Πρέλεβιτς με την πεθερά της και την Δούκισσα Νομικού από τον γάμο

Είχαν από που να μοιάσουν τα παιδιά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Άννας Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό και οι φωτογραφίες από το μυστήριο, αλλά και το πάρτι που ακολούθησε μετά να είναι άκρως εντυπωσιακές, δίνοντας την εντύπωση πως όλοι πέρασαν τέλεια και το ζευγάρι το ευχαριστήθηκε στο έπακρο (δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ).

Η νύφη έχει ήδη προχωρήσει στην πρώτη της ανάρτηση μετά την ένωση με τον αγαπημένο της, όμως όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερες φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ φτάνουν στα χέρια της και δεν διστάζει να της μοιραστεί με τους ακόλουθούς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία της Άννας Πρέλεβιτς με την πεθερά της και την Δούκισσα Νομικού από τον γάμο

Την Πέμπτη 1/6, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Δούκισσα Νομικού, την αδερφή του γαμπρού που ήταν και η μία από τις δύο κουμπάρες, δίπλα στην μητέρα της, Ούρσουλα, την πεθερά της επιχειρηματία. Η ίδια της θαύμασε για την ομορφιά τους και άφησε το πιο τρυφερό σχόλιο για εκείνες, φανερώνοντας πως οι σχέσεις τους είναι άψογες.

«Νεράιδες μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δούκισσα Νομικού μητέρα

Γιατί όλοι κοιτούσαν την αδερφή του γαμπρού;

Το βράδυ του Σαββάτου 27/5, πέρα από τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαριλού Κοζάρη, με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν και Νικήτας Νομικός με την Άννα Πρέλεβιτς και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό τους η αδερφή του πρώτου, Δούκισσα Νομικού, όπως αναφέρθηκε ήδη.

Το περήφανο για τον αδερφό της μοντέλο φόρεσε ένα λαμπερό maxi φόρεμα, στράπλες και σε γαλάζιο χρώμα, που ταιριάζει απίστευτα με τα μάτια της, αλλά και τα ξανθά της μαλλιά, και στάθηκε δίπλα στον Νικήτα, θαυμάζοντάς τον σε μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις μετά το μυστήριο).

Μάλιστα, στο γλέντι που ακολούθησε έδειξε να το διασκεδάζει στο έπακρο αφού διέρρευσε βίντεο με τον ξέφρενο χορό της ίδιας στην πίστα την ώρα που ερμήνευε ο Διονύσης Σχοινάς ένα από τα αγαπημένα τραγούδια των καλεσμένων και όχι μόνο.

Την Κυριακή 28/5, αφού ξεκουράστηκε, η ίδια δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες από την δική της οπτική για την ξεχωριστή αυτή ημέρα και τις συνόδευσε με το πιο τρυφερό μήνυμα.

«Στο γάμο του αγαπημένου μου αδερφού Νικήτα και της υπέροχης Άννας. Σας αγαπώ μέχρι τον ουρανό και πίσω. Η συγκίνηση και η ευτυχία δεν κρύβονται. Να ζήσετε, ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι, ενωμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα».