Με μπλε κοστούμι συνοδευόμενη από τον Πύρρο Δήμα - Η εμφάνιση της Αφροδίτης Σκαφίδα στα βαφτίσια της κόρης του Σόμμερ

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μπλε κοστούμι συνοδευόμενη από τον Πύρρο Δήμα - Η εμφάνιση της Αφροδίτης Σκαφίδα στα βαφτίσια της κόρης του Σόμμερ

Την Παρασκευή 2/6 ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη βάφτισαν την κόρη τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) με το ζευγάρι να καλεί φίλους και συγγενείς στην όμορφη αυτή οικογενειακή τους στιγμή.

Ο αποκλειστικός φακός του You ήταν εκεί και έτσι απαθανάτισε το ζευγάρι μαζί με τον Πύρρο Δήμα και την Αφροδίτη Σκαφίδα, που ήταν καλεσμένοι στην Παναγία Φανερωμένη, στη Βουλιαγμένη.

Η έμφανιση της Αφροδίτης Σκαφιδά στα βαφτίσια της κόρης του Κώστα Σόμμερ

Το ζευγάρι αθλητών ήταν εκεί να καμαρώσει την οικογένεια του Κώστα Σόμμερ, με την Αφροδίτη να χαμογελάει στο πλευρό του καλού της, με ένα κλασσικό μπλε κοστούμι συνδυασμένο με λευκό t-shirt.

Βαφτίσια Σόμμερ

H άρνηση του Πύρρου Δήμα μπροστά στις κάμερες να μιλήσει για την Αφροδίτη Σκαφίδα

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Πύρρου Δήμας, βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τόσο για το βιβλίο του, όσο και για την προσωπική του ζωή. Ο ολυμπιονίκης τους τελευταίους μήνες διατηρεί σχέση με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Μπορεί οι δυο τους να μην κρύβουν την σχέση τους, ωστόσο, δεν θέλουν να δίνουν τροφή για σχόλια για αυτό και προσέχουν πολύ τι πρέπει να πουν στις εκπομπές.

Μάλιστα, ο Πύρρος Δήμας όσο η Αφροδίτη βρισκόταν μέσα στο Survivor All Star απέφευγε με ευγένεια να μιλάει για την συμμετοχή της.

Αρχικά οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θεωρεί άδικο που η σύντροφός του αποβλήθηκε από το Survivor All Star, έπειτα από βίντεο που κυκλοφόρησε με την ίδια να τρώει κανονικά. «Ουδέν σχόλιο» απάντησε.

Η αμηχανία του ήταν πολύ έντονη και δημοσιογράφος δεν δίστασε να τον ρωτήσει αν αισθάνεται άσχημα να μιλάει για την προσωπική του ζωή. «Δεν έχω κανένα θέμα με την προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν ήμουν celebrity. Ούτε CD πουλάω, ούτε εισιτήρια κόβω», ξεκαθάρισε.

Σε ερώτηση στην συνέχεια γιατί δεν έβαλε κομμάτι της σχέσης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα στο βιβλίο του απάντησε πως «Είναι πολύ πρόσφατη η σχέση μου για να την βάλω στο βιβλίο».

Στο κλείσιμο σχετικά με το αν δηλώνει ερωτευμένος στη σχέση αυτή είπε «Ουδέν σχόλιο με πολύ χαμόγελο».