"Έσκασαν" τα ευχάριστα! Μπαμπάς ξανά γνωστός παρουσιαστής του ΣΚΑΙ - Η φωτογραφία με τα δίδυμα νεογέννητα μωρά του

Να του ζήσουν!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν την Τρίτη 6/6 για έναν από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές του ΣΚΑΙ, καθώς έγινε ξανά μπαμπάς και μάλιστα η σύζυγός τους έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα μωρά. Το γεγονός έγινε γνωστό από τον ίδιο μέσα από την φωτογραφία που δημοσίευσε με τα δύο παιδιά του στην αγκαλιά του, από το μαιευτήριο, την οποία ανέβασε στο Facebook.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γρηγοριάδη, τον παρουσιαστή της εκπομπής "Δεκατιανοί", ο οποίος παντρεύτηκε την καλή του, Χριστίνα Ιορδανίδου, από λίγο καιρό, για να προλάβουν την γέννα.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά - Έγκυος ξανά η σύζυγός του, Μαράια

Η φωτογραφία του Γιώργου Γρηγοριάδη με τα νεογέννητα μωρά του

«Σε ευχαριστώ!!!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος αναφερόμενος στην γυναίκα του, με τα σχόλια να γεμίζουν με ευχές για τη νέα σελίδα στη ζωή του ζευγαριού και τα νέα μέλη της οικογένειάς τους.

Διαβάστε επίσης: "Έσκασαν" τα ευχάριστα: Σε λίγο καιρό θα γίνουμε τέσσερις» - Μπαμπάς για 2η φορά αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής

Σε ευχαριστώ!!! Christina Iordanidou Όμιλος ΙΑΣΩ Ιωάννης Π. Βασιλόπουλος MD, MSc Institute of Life - IASO

Posted by George Grigoriadis on Tuesday, June 6, 2023

Φωτογραφικό υλικό από τον γάμο του

Η ευχάριστη είδηση για τον γάμο του ζευγαριού έγινε γνωστή την Τρίτη 28/2 μέσα από το Facebook και το φωτογράφο Δημήτριο Δήμο, ο οποίος απαθανάτισε το Γιώργο Γρηγοριάδης και την Χριστίνα Ιορδανίδου σε μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους.

Ο δημοσιογράφος, που βλέπουμε στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στην εκπομπή Δεκατιανοί παντρεύτηκε με πολικό γάμο και τόσο εκείνος, όσο και η καλή του έλαμπαν από ευτυχία (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το γάμο του Σοϊλέδη και της Αντωνά).

«Πολιτικός γάμος στην βίλα Κοτοπούλη με τον γνωστό παρουσιαστή των Δεκατιανών του ΣΚΑΙ, Γιώργο Γρηγοριάδη (παιδικός φίλος και κουμπάρος μου!!)και την γνωστή ρεπόρτερ του OPEN ,Χριστίνα Ιορδανίδου», έγραψε στο Facebook o Δημήτριος Δήμος