«Ούρλιαζα, πρέπει να με άκουσαν όλοι» - Χαμός στην παραλία της Άνδρου με την Ελένη Μενεγάκη

Το περιστατικό που ξεσήκωσε τους πάντες γύρω της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ούρλιαζα, πρέπει να με άκουσαν όλοι» - Χαμός στην παραλία της Άνδρου με την Ελένη Μενεγάκη

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, σήμερα 7/6, όπου βρέθηκε σε ένταση και αμηχανία με τον Σάββα Πούμπουρα (δείτε εδώ γιατί), η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο τριήμερο που πέρασε στην Άνδρο με την οικογένειά της.

Εξήγησε, λοιπόν, πως πήγε να βουτήξει στην παραλία για το πρώτο της μπάνιο για φέτος, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε και κατέληξε να ουρλιάζει μπροστά σε όλους προκαλώντας αναταραχή.

Το επεισοδιακό πρώτο μπάνιο της Ελένης Μενεγάκη

«Είμαι χαρούμενη γιατί ξέρω που ζω, στην πανέμορφή μας χώρα. Το Σαββατοκύριακο μπήκα στο νερό και ούρλιαζα, πρέπει να με άκουσαν όλοι. Έμπαινε ο κόσμος, γιατί είχε καλό καιρό και ήταν και το τριήμερο. Είχε έρθει πολύς κόσμος στην ερημική μας παραλία, είχαν μπει όλοι, μόνο εγώ δεν έμπαινα.

Έβαζα το ένα μου πόδι κι έλεγα ότι δεν είμαι για τέτοια γιατί μούδιασε. Τελικά μπήκα 1,5 λεπτό με ουρλιαχτά και πρέπει να με άκουσε όλη η παραλία. Έλεγα θα μπω, θα μπω, αλλά ήταν τόσο κρύο το νερό. Εγώ το έχω δηλώσει ρε παιδιά, κρυώνω», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης: Την περίμεναν στο λιμάνι για Άνδρο: «Σε παρακαλώ πολύ γλυκιά μου, σε παρακαλώ!» - Αγέλαστη μπροστά στις κάμερες η Μενεγάκη

Δεκάδες αντιδράσεις με την ανάρτηση του Μάκη Παντζόπουλου από το τριήμερο στην Άνδρο: Η φωτογραφία με τα γυναικεία πόδια στην παραλία

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε εκτός αέρα από το κανάλι του MEGA και την εκπομπή της "Ελένη", καθώς βρέθηκε του Αγίου Πνεύματος από την Παρασκευή 2/6 στην Άνδρο, στο αγαπημένο της νησί, μαζί με τον Μάκη Πατζόπουλο και τα παιδιά τους, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

Ο καλός της, μπορεί να δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες, ωστόσο αυτή τη φορά μέσα από τον λογαριασμό του ξενοδοχείου που διαθέτει εκεί προχώρησε στην ανάρτηση μερικών φωτογραφιών, προκαλώντας "σούσουρο" στα social media (δείτε εδώ την ανάρτησή του με την μικρή Μαρίνα που προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας).

Ο Ματέο, δηλαδή, ανέβασε μία φωτογραφία με την υπέροχη θέα που έχει το Onar προς την θάλασσα, όμως δημοσίευσε και μία ακόμη εικόνα από το βράδυ, με δύο γυναικεία πόδια δίπλα στο κύμα λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα. Το μυαλό όλων πήγε στη Γαία Μερκούρη, την σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου, οι οποίοι συχνάζουν στα Άχλα μαζί τους.

Διαβάστε επίσης: Την περίμεναν στο λιμάνι για Άνδρο: «Σε παρακαλώ πολύ γλυκιά μου, σε παρακαλώ!» - Αγέλαστη μπροστά στις κάμερες η Μενεγάκη

Μάκης Παντζόπουλος Άνδρος

Μάκης Παντζόπουλος Άνδρος story