Χριστίνα Σούζη: «Μέχρι να κουνήσω τα πόδια και τα χέρια μου...» - Τα πρώτα συγκλονιστικά λόγια μετά το τροχαίο

«Πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Σούζη: «Μέχρι να κουνήσω τα πόδια και τα χέρια μου...» - Τα πρώτα συγκλονιστικά λόγια μετά το τροχαίο

Στο νοσοκομείο παραμένει η Χριστίνα Σούζη μετά το σοκαριστικό τροχαίο της επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, όταν το αυτοκίνητό της κάτω υπό αδιευκρίνιστες αναποδογύρισε. Η μετεωρολόγος είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο, έσκισε την μύτη και το μάτι της.

Μετά τον απεγκλωβισμό της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έκανε και την πρώτη της ανάρτηση για να ευχαρίστησε όσους της έστειλαν μήνυμα.

Τα πρώτα λόγια της Χριστίνας Σούζη μετά το τροχαίο

«Είμαι στο νοσοκομείο ακόμα, δε θα φύγω ούτε σήμερα γιατί έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και γιατί πρέπει να παίρνω αντιβίωση ενδοφλέβια. Με φροντίζουν πάρα πολύ καλά. Εκείνο που θυμάμαι μόνο είναι ότι βρέθηκα ανάποδα μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Πώς έγινε, τι έγινε, δε θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω τι να σας πω...

Υποθέτω πως κάπως αποσπάστηκε η προσοχή μου. Δε ξέρω τι να σας πω. Το θέμα είναι ότι βγήκα μόνη μου. Με βοήθησε για να βγω ο κύριος Βασίλης και κάθισα στο πεζούλι περπατώντας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν έχω κάτι σπασμένο, είχα όμως αίματα στο πρόσωπο γιατί έσκισα τη μύτη και το μάτι μου. Βλέπω τον εαυτό μου στη φωτογραφία και λέω "Παναγία μου πότε θα ξαναγίνω έτσι"», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Σούζη.

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου, ήμουν μόνη μου μέσα στο αυτοκίνητο. Θα έκανα αριστερά και θα πήγαινα στο ραντεβού μου, έφτανα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε αλήθεια. Άγιο είχα, αυτό είναι σίγουρο. Εκείνο που θυμάμαι, είναι τον εαυτό μου μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και να λέω "έχω τελείωσα". Μέχρι να κουνήσω τα πόδια και τα χέρια μου και να δω ότι μπορώ να βγω.. Βγήκα και έλεγα Δόξα τω Θεώ που περπατάω. Άνοιξαν οι αερόσακοι. Την ζώνη την είχα βγάλει γιατί είχα φτάσει στο ραντεβού υποτίθεται και την είχα βγάλει, εκείνη την ώρα δηλαδή, δεν είχα πολύ ώρα. Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει τώρα».

Συγκλονιστικά είναι και τα λόγια του άνδρα που την βοήθησε να βγει από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της.