«Να είσαι με κάποιον που...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την προσωπική της ζωή

Που πηγαίνει το όλο κείμενο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατηρεί πολύ καλή σχέση με τα social media και τον κόσμο, που την ακολουθεί, καθώς η ίδια έχει καταφέρει να επικοινωνεί μαζί τους ακόμα και όταν δεν μιλάει εντελώς ξεκάθαρα!

Εκείνοι ωστόσο, που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια καταλαβαίνουν ακόμα και όταν η Βαλαβάνη μιλάει με ''υπονοούμενα''. Η ανάρτηση, που έκανε στα strories της στο Instagram την Πέμπτη 8/6 είναι ένα παράδειγμα.

Μέσα από ένα κείμενο, που αναδημοσίευσε η Βαλαβάνη τόνισε την αξία του να έχει κανείς ένα άνθρωπο δίπλα του, που θα τον πηγαίνει μπροστά και όχι πίσω! Αν αυτό το post την εκφράζει τη δεδομένη στιγμή της ζωής της το ξέρει η ίδια, ωστόσο λέγεται πως είναι πολύ καλά και στα προσωπικά της (δείτε εδώ που πέρασε το τριήμερο του Αγίου πνεύματος με το Μόργκαν).

Η όλο νόημα ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο instagram

«Να είσαι με κάποιον που σου δίνει κίνητρο να γίνεσαι καλύτερη στη ζωή. Οι σχέσεις είναι πολλά περισσότερα από το να ερωτεύεσαι, Είναι να εμπνέει ο ένας τον άλλο να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Είναι να σε ωθεί να εξελιχθείς χωρίς να σε τραβάει προς τα κάτω. Να σε υποστηρίζει όταν δε μπορείς να το κάνεις εσύ για εσένα», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Βαλαβάνη

Το ξεκαθάρισμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Βασάλο και τον Γρηγόρη Μόργκαν

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε event και έτσι η ίδια παραχώρησε μία συνέντευξη η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 24/4. Αναφέρθηκε, λοιπόν, στα επαγγελματικά της σχέδια, στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και τον Γρηγόρη Μόργκαν (δείτε εδώ το βίντεό τους από το ταξίδι τους), αλλά και στα δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο.

«Η τηλεόραση είναι στα σχέδιά μου και για του χρόνου, για φέτος δεν προλαβαίνω την σεζόν. Ποτέ δεν λέμε όχι σε ωραίες προτάσεις, απλά πλέον πρέπει να βάλω προτεραιότητα την Ευρυδίκη», είπε αρχικά εξηγώντας πως δεν αποκλείεται να την δούμε σε κάποιο πάνελ.

Στη συνέχεια αφού εξήγησε πως δεν παρακολουθεί Survivor All Star, τόνισε πως δεν αισθάνθηκε άβολα με την εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την σχέση τους: «Αν ήμουν εκεί θα ένιωθα κι εγώ αμήχανα και άβολα, θα είχα ιδρώσει όπως ο Κωνσταντίνος. It's complicated. Δεν ήμουν μόνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Καλιφόρνια, ήμουν με πολλά άτομα. Κάναμε αυτό το ταξίδι για το surf. Ποτέ δεν έχω βγει να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω κάτι τόσα χρόνια».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο, επισήμανε: «Έχω κουραστεί! Μία γάμος, μία χωρισμός, μία παιδιά, μία εγκυμοσύνη... ε δεν μπορώ κι εγώ. Φτάνει. Για την εγκυμοσύνη δηλαδή είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ζήτημα, έχει κουράσει και συνδυαστικά με την απώλεια με την σκυλίτσα μου, αυτό άφησε λίγο υπονοούμενα για μία εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε».