Δεν το κρύβουν πια - Το βίντεο του Στέφανου Τσιτσιπά και της 25χρονης συντρόφου του με τα "καυτά" φιλιά τους

Full in love!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς / Paula Bedosa
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς / Paula Bedosa

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μίας 25χρονης καλλονής, η οποία είναι επίσης επαγγελματίας τενίστρια (δείτε εδώ ποια είναι η πρώην του). Ο λόγος για την Πάουλα Μπαντόσα, η οποία τις προάλλες βρέθηκε στον αγώνα του και τον θαύμαζε και τον χειροκροτούσε από μακριά (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνους, ωστόσο οι κινήσεις τους φουντώνουν τις φήμες, ενώ ένα βίντεο που διέρρευσε μέσω του twitter τους "καίει".

Το βίντεο του Στέφανου Τσιτσιπά που μαρτυρά τη νέα του σχέση με την 25χρονη καλλονή

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής τραβάει με το κινητό του την νεαρή, την ώρα που εκείνη παίζει με τα μαλλιά του και στη συνέχεια σκύβει και τον φιλά τρυφερά στο μάγουλο, αγκαλιάζοντάς τον παράλληλα. Φυσικά, τα σχόλια πήραν φωτιά!

Διαβάστε επίσης: Το αποκάλυψε λίγο μετά τον αγώνα - Τα χάπια που πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το προηγούμενο βράδυ

Ποια είναι η Πάουλα Μπαντόσα

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν, στις 15 Νοεμβρίου 1997 από Ισπανούς γονείς, την Mireia Gibert Baró και τον Josep Badosa Codolar, οι οποίοι ασχολούνταν με το modelling.

Τσιτσιπάς σχέση

Η ίδια ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να παίζει τένις και μεγαλώνοντας μετακόμισε στην Βαρκελώνη, όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα. Το 2018 βίωσε μία πολύ δύσκολη περίοδο, κατά την οποία έφτασε πολύ κοντά στην κατάθλιψη και στην απόσυρση από το άθλημα, καθώς το άγχος και οι συνεχόμενες κρίσεις πανικού της δημιούργησαν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, ωστόσο "πάλεψε" πολύ για να καταφέρει να "επιστρέψει" και να συνεχίσει τη ζωή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως από μικρή αγάπησε τη Μαρία Σαράποβα, αλλά λόγω της καταγωγής της δηλώνει μεγάλη φαν του Ράφα Ναδάλ.