Φανερά αδυνατισμένη λίγο πριν ντυθεί νυφούλα - Η νέα φωτογραφία της Λάουρας Νάργες από το γυμναστήριο

Χαμογελαστή με κολάν δίπλα στο γυμναστή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
lauranarjes - instagram
lauranarjes - instagram

Η Λάουρα Νάργες εδώ και λίγους μήνες έχει δει τη ζωή της να αλλάζει μέσα από την απόφασή της να γίνει μητέρα απολαμβάνοντας την νέα καθημερινότητα με το γιο της, ο οποίος μεγαλώνει μέρα με τη μέρα (δείτε εδώ πότε θα γίνει η βάφτιση και ο γάμος της Λάουρας).

Η ραδιοφωνική παραγωγός έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα του μικρού Αλέξανδρου, παράλληλα όμως δεν ξεχνάει τον εαυτό της και μάλιστα μέσα από το Instagram δείχνει στους ακόλουθούς της την προσπάθεια, που κάνει για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η νέα φωτογραφία της Λάουρας Νάργες από το γυμναστήριο

Πριν από λίγες ημέρες η Λάουρα είχε φανεί να απογοητεύεται με το κομμάτι της γυμναστικής, ωστόσο μέσα από ένα insta story τη Δευτέρα 12/6 έδειχνε ανανεωμένη και χαμογελαστή δίπλα στο γυμναστή της.

Λάουρα γυμναστήριο

Αδημοσίευτη φωτογραφία από την συγκινητική στιγμή που έμαθε με τον Σαντικάι για την εγκυμοσύνη της

Αυτή τη φορά η ανάρτηση, που έκανε η Λάουρα ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα και συγκινητική, με την ίδια να δημοσιεύει για πρώτη φορά, τη φωτογραφία από την ημέρα, που εκείνη και ο Σαντικάι έμαθαν, πως είναι έγκυος στο παιδί τους.

Τα συναισθήματα τους φαίνονται όχι μόνο στο χαμόγελό τους στην παρακάτω φωτογραφία, αλλά και το πολύ τρυφερό κείμενο, που έγραψε η Λάουρα.

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο μάθαμε ότι έρχεσαι. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2021 και ξέραμε ήδη πόσο πολύ σε θέλουμε στη ζωή μας!!! Σε αγαπάμε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Ο μπαμπάς και η μαμά», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Λάουρα - Σαντικάι

Πηγή φωτογραφίας: Ιnstagram