«Εάν η άποψή μου είναι τόσο λάθος, γιατί δεν την αγνοούν;» - Ξεσπάθωσε ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την δήλωση του για τις γυναίκες

«Εγώ υποτιμάω το γυναικείο φύλο; Για ρωτήστε τις γυναίκες στους χώρους εργασίας αν είναι ικανοποιημένες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εάν η άποψή μου είναι τόσο λάθος, γιατί δεν την αγνοούν;» - Ξεσπάθωσε ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την δήλωση του για τις γυναίκες

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα στο OPEN, βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, μίλησε μεταξύ άλλων για την δήλωση του σχετικά με τις γυναίκες, που έφερε θύελλα αρνητικών αντιδράσεων.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξέσπασαν, ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι, αλλά και ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Το ξεκαθάρισμα του Κονδυλάτου για την επίμαχη δήλωση του για τις γυναίκες

«Στεναχωρήθηκα σίγουρα, γιατί δεν μου αρέσει να συνδέεται το όνομα μου με οτιδήποτε αρνητικό οχι για την φήμη μου, εγώ θέλω να νιώθω ότι κάνω καλό με αυτά που λέω και ότι δεν δημιουργώ πρόβλημα σε κανέναν. Όμως, δεν μπορούμε να χαϊδεύουμε αφτιά. Είπα είπα την γνώμη μου, πως θα ήθελα να ήταν η δική μου οικογένεια. Δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει πρόβλημα με μια άποψη. Εάν η άποψή μου είναι τόσο λάθος, γιατί δεν την αγνοούν;», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Εγώ υποτιμάω το γυναικείο φύλο; Για ρωτήστε τις γυναίκες στους χώρους εργασίας αν είναι ικανοποιημένες, αν έχουν τους ίδιους μισθούς με τους άνδρες, αν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Ακόμη και οι γυναίκες στο Hollywood, λένε ότι οι άνδρες παίρνουν περισσότερα»

«Δεν θέλω να μείνει αυτό έτσι. Δεν είπα εγώ να μαγειρεύει δύο φαγητά που είπε κάποιος κύριος, ούτε να μαζεύει τα ρούχα που πετάει ο άντρας στο σπίτι. Εγώ έχω μεγαλώσει με ένα πρότυπο της γιαγιάς μου και του παππού μου, που η γιαγιά μου ήταν στο σπίτι αλλά είχε έναν τέτοιο άνδρα που η έλλειψη δεν μπορούσε να συμβεί. Περνούσαν τα χρήματα από τα χέρια της, έζησε μια υπέροχη ζωή μας μαζί της. Με αυτό τον τρόπο το λέω, όχι να κακοπερνάει, να καλό περνάει».

«Εμένα μου έστειλαν πολλές κυρίες μηνύματα, που μου είπαν "μπράβο σου, εμείς καταλάβαμε ότι δεν το είπες υποτιμητικά για τις γυναίκες. Ότι εργαζόμαστε και οι δυο και βγάζουμε τα λεφτά που δεν έβγαζε κάποτε ούτε ο ένας". Δεν το είπα έτσι, γιατί παρεξηγούμαι δηλαδή;»

«Να σας πω πότε θα μου άρεσε να δουλεύει η γυναίκα; Όταν θα ήταν μειωμένο το ωράριό της και αυξημένες οι αποδοχές της, για να μπορεί να μεγαλώσει σωστούς ανθρώπους που θα βγουν στην κοινωνία και δεν θα υπάρχει αυτή η ζούγκλα. Ένα μικρό παιδί χρειάζεται απόλυτα τη μητέρα του. Εγώ την χρειαζόμουν και την είχα».

«Εμένα το όνειρο μου είναι να κάνω ένα κέντρο για κακοποιημένες γυναίκες. Όποιος με ξέρει μου λένε Περικλή δεν έχουν καταλάβει τι εννοείς», συμπλήρωσε.