MasterChef 7: «Σοβαρευτείτε ρε» - Χαμός στο twitter μετά την ανακοίνωση για τη νίκη της Μαρίας Μπέη

Τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων πήραν φωτιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: «Σοβαρευτείτε ρε» - Χαμός στο twitter μετά την ανακοίνωση για τη νίκη της Μαρίας Μπέη

Ο τελικός του MasterChef 7 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14/6 και νικήτρια του διαγωνισμού μαγειρικής αναδείχθηκε για δεύτερη φορά γυναίκα, αφού το τίτλο κατέκτησε η Μαρία Μπέη με 41 πόντους έναντι των 40 του Νίκου Τράκα (δείτε εδώ αποκλειστικό υλικό από συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες κατά την ανακοίνωση).

Το twitter, λοιπόν, έμεινε συντονισμένο καθ' όλη τη διάρκεια και έτσι τα πληκτρολόγια των χρηστών πήραν φωτιά, με τους περισσότερους να αποθεώνουν τη νεαρή για το επίτευγμά της.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη νίκη της Μαρίας Μπέη στο MasterChef 7

Το σκηνικό ανάμεσα στον Ηλία και τον Μότο Μότο πριν την ανακοίνωση του νικητή

Ο τελικός του MasterChef 7 πραγματοποιήθηκε (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια των κριτών και των δύο φιναλίστ) και ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη μπήκαν στην κουζίνα για να αντιγράψουν το γλυκό του Ισπανού σεφ Quique Dacosta, ο οποίος έχει στη διάθεσή του δώδεκα εστιατόρια με επτά αστέρια Michelin, ενώ η ισπανική κυβέρνηση του έχει απονείμει Χρυσό Μετάλλιο για τη συνεισφορά του στις Καλές Τέχνες. Ο ίδιος, μάλιστα, είναι εκείνος που θα βαθμολογήσει τις προσπάθειες των δύο διαγωνιζόμενων.

Διαβάστε επίσης: Το πρόδωσαν λίγες ώρες πριν τον τελικό - Η αποκάλυψη "σεισμός" Κοντιζά, Κουτσόπουλου & Ιωαννίδη

Για να τους εμψυχώνουν καθ' όλη τη μαγειρική διαδικασία, έχουν επιστρέψει στον εξώστη κάποιοι από τους παλιούς παίκτες του ριάλιτι, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται ο Ηλίας Κιαζόλι, αλλά και ο Νίκος Κοντός, γνωστός σε όλους ως Μότο Μότο. Ο πρώτος, λοιπόν, αποκάλυψε και ένα σκηνικό μεταξύ τους, "δικάζοντας" τον πρώην συμπαίκτη του.

«Βγαίνω έξω και βλέπω ένα friend request στο Instagram. Πατάω να δω ποιος είναι και βλέπω κατηγορία επαγγελματικού προφίλ “σεφ”. Ο Μότο Μότο. Θα πάω καμιά μέρα σε κανένα all day μπεργκεράδικο στη Γλυφάδα και θα μου στείλουν κανένα γλυκό και θα μου πουν κερασμένο από τον σεφ. Ποιος είναι ο σεφ; Και θα βγει ο Μότο Μότο», είπε χαρακτηριστικά γελώντας.