Mad VMA 2023: Η ξανθιά καλλονή που συνόδευσε τον Στάθη Σχίζα

Δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τα φετινά Mad VMA πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 19/6 με πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες παρουσίες και το Youweekly.gr ήταν εκεί από την αρχή έως το τέλος και σας μετέδιδε καρέ καρέ όλα όσα συνέβαιναν! Aγαπημένα ζευγάρια, όπως ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή (δείτε εδώ τι φόρεσε το μοντέλο), αλλά και... χωρισμένα ζευγάρια όπως ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έκλεψαν τα βλέμματα και κέντρισαν το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων.

Η Αλεξάνδρα φορώντας μια απίστευτη δημιουργία παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα δείχνοντας την δυσαρέσκεια στο άκουσμα του ονόματος του πρώην της (δείτε εδώ το βίντεο), ενώ ο... πρώην απέφυγε κάμερες και φωτογραφικούς φακούς κι απλά απόλαυσε την βραδιά συνοδευόμενος από μια ξανθιά καλλονή.

Ποια ήταν η καλλονή στο πλευρό του Στάθη Σχίζα στα Mad VMA

Ένα repost του Στάθη στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στα stories του instagram γέννησε πολλά ερωτηματικά τα οποία και απαντήθηκαν το πρωί της Τρίτης 20/6 από την Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Mad VMA 2023: Η ξανθιά καλλονή που συνόδευσε τον Στάθη Σχίζα

«Μοιάζει με την Αλεξάνδρα αλλά να πούμε κατά αρχήν ότι το συγκεκριμένο κορίτσι έχει σύντροφο, έχει σχέση πολλά χρόνια με τον Τεό των Kings, δεν είναι κάποιο φλερτ, είναι φίλη του πολλά χρόνια κι απλά την συνόδευσε. Εγώ έμαθα και μίλησε γύρω γύρω, ειδωθήκανε αλλά δεν μίλησαν καθόλου (η Αλεξάνδρα με τον Στάθη)», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.