«Τον Οκτώβρη θα κλείσω τα 44...» - Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τις πλαστικές επεμβάσεις

«Αν ήταν κάτι μικρό και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τον Οκτώβρη θα κλείσω τα 44...» - Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Βάσω Λασκαράκη το βράδυ της Δευτέρας 19/6 παρευρέθηκε στα MAD VMA 2023 (δείτε εδώ το βίντεο με το φιλί της Παπαρίζου και της Φουρέιρα στο στόμα), φορώντας μία άκρως εντυπωσιακή neon lime ολόσωμη φόρμα (δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί), και βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες, όπου απάντησε σε μερικές ερωτήσεις που αφορούν την ίδια, το επαγγελματικό της μέλλον και την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, πόσο χρονών είναι, εάν έχει κάνει κάποια αλλαγή στην εμφάνισή της και εάν θα έκανε κάποια πλαστική ή άλλου είδους επέμβαση στο μέλλον.

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τις πλαστικές

«Είναι 10 χρονών η κόρη μου, Εύα, για να φτιάξει social media. Φυσικά και έχει συνειδητοποιήσει τι δουλειά κάνουν οι γονείς της», είπε αρχικά όσον αφορά στο παιδί της και έπειτα αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Αρκετές φορές έχουν γίνει προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή. Αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει».

Ενώ για τις πλαστικές, απάντησε: «Ο χρόνος δεν με αγχώνει. Πολύ συχνά μου λένε ότι μικροδείχνω και χαίρομαι ακόμα με αυτό. Τον Οκτώβρη θα κλείσω τα 44. Είμαι αρκετά φοβιτσιάρα, αλλά αν ήταν κάτι μικρό και δεν ήταν επεμβατικό νομίζω θα το έκανα».

Με το κορμί της βάζει κάτω 20άρες

Καινούριος μήνας μπήκε την 1η του Ιουνίου και για πολλούς σήμανε και η έναρξη του καλοκαιρού. Ανάμεσά τους και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία θέλησε να ευχηθεί στους ακόλουθούς της με μία φωτογραφία της δίπλα στο κύμα, από κάποιες διακοπές της.

Πόζαρε πάνω σε σκάφος, φορώντας ένα σκούρο γαλάζιο μαγιό, έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν ατημέλητο κότσο, με γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με το κοινό της να μένει άναυδο με το καλλίγραμμο κορμί της και τους κοιλιακούς της που βγάζουν μάτι.

Διαβάστε επίσης: Σε ταβέρνα για παϊδάκια και κρεατικά - Το 1ο ραντεβού της Λασκαράκη & του Σουλτάτου πριν γίνουν ζευγάρι

«Καλό μήνα ~ Γλυκέ Ιούνιε λυπήσου μας

Ας ελπίσουμε ότι το καλοκαίρι θα έρθει τελικά και φέτος

[June please be kind ]», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Μοντέρνο με τεράστιο κήπο και πέτρινο τοίχο - Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό εξοχικό του Σουλάτου & της Λασκαράκη στην Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη σώμα