«Ίσως απλά δεν θα έπρεπε να είχε πει στην κάμερα...» - Η αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

Με αφορμή την μακροσκελή της ανάρτηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η πρόωρη αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1 προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και από το ίδιο το κανάλι, αλλά και από τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που θέλησαν να σχολιάσουν τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η ανάρτηση που έκανε, μάλιστα, η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της και να κλείσει αυτό τον κύκλο, είναι κάτι που επίσης προκάλεσε διαφόρων ειδών σχόλια (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης 20/6 θέλησε μέσα από το Happy Day να εκφράσει την δική της άποψη για όσα ειπώθηκαν μέσα σε αυτό το μακροσκελές κείμενο.

Το νέο σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Εμένα μου άρεσε πώς η Μαρία Κορινθίου, παρά τα επικοινωνιακά λάθη που έκανε, φρόντισε να κλείσει ως όφειλε αυτή τη συνεργασία. Ξεκαθάρισε ότι ήταν κοινή συναινέσει και έκλεισε την όποια κουβέντα. Προφανώς, παιδιά, δεν ένιωθε καλά. Είμαστε σε μια φάση της ζωής μας πια που και η Μαρία δεν είναι ένα κορίτσι που ξεκινά τώρα. Σέβεται τις κόκκινες γραμμές και εάν δεν περνούσε καλά... ίσως απλά δεν θα έπρεπε να είχε πει στην κάμερα το παράπονό της», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε: «Ίσως αυτό ήταν το λάθος που ενόχλησε τον Γιώργου Λιάγκα» (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα του παρουσιαστή).

Παρασκήνιο: Το σκηνικό με την Φωτεινή Πετρόγιαννη στα καμαρίνια, η γκρίνια και ο εκνευρισμός

Μόλις μέσα σε μια γραμμή ο ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας 19/6 αποχαιρέτησε την Μαρία Κορινθίου τόσο από το Πρωινό του όσο και γενικά από τον σταθμό (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση).

Ακόμα μια συνεργασία γένους θηλυκού - με πικρία όπως είναι ολοφάνερο - φτάνει στο τέλος της με τον Γιώργο Λιάγκα και τους ιθύνοντες του σταθμού. Τι συνέβη άραγε αυτή την φορά;

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού φεύγοντας από το συγκεκριμένο πόστο, που μετά από λίγο καιρό ανέλαβε η Μαρία Κορινθίου και τώρα φεύγει κι αυτή, να άφησε πολλά ερωτηματικά πίσω της για το τι συνέβη, αφού ποτέ δεν δήλωσε ούτε άφησε να εννοηθεί κάτι, η Μαρία από την άλλη όμως, με τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις της δείχνει εντόνως την δυσαρέσκειά της.

Η χαριστική βολή για τον σταθμό φαίνεται να ήταν η δήλωση που έκανε η Μαρία Κορινθίου μέσα στο ΣΚ: «Η κατάσταση είναι… Amber Alert, αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής. Κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν έχω πια υπομονή, την έχω χάσει με το Πρωινό» (δείτε εδώ το βίντεο και τι άλλο είπε).

Κάπως έτσι ο σταθμός αποφάσισε να επισπεύσει το αποχαιρετιστήριο! Πως να κρατούσε άλλωστε έναν άνθρωπο που δεν περνάει καθόλου καλά εκεί;

Ο τσακωμός με την Φωτεινή

Όπως αποκαλύφθηκε, βέβαια, στην εκπομπή happy day ένα από τα σκηνικά που είχαν αρχίσει να δημιουργούν ένταση στην Μαρία ήταν κι ένας τσακωμός που είχε με την Φωτεινή, στα καμαρίνια της εκπομπής για κάτι σκουλαρίκια...

Η Λίτσα Πατέρα το πρόβλεψε

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η αγαπημένη κυρία Λίτσα τα ξέρει όλα! Την Παρασκευή 16/6 που ήταν και η τελευταία ημέρα της Μαρίας στο Πρωινό στις προβλέψεις της είπε τα πάντα με εκείνη να ξεφυσά!