Χριστίνα Παππά: Προσκύνησε στην Παναγιά της Τήνου μαζί με την εγγονή της - Φωτογραφίες από τον ναό

Στο πλευρό τους ο Δημήτρης και η Άννα Μπεζάν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή (22/6) για την Χριστίνα Παππά, καθώς έχει τα γενέθλιά της (δείτε εδώ ποια παρουσιάστρια έχει επίσης τα γενέθλιά της) και η ίδια αποφάσισε να περάσει τον χρόνο της μαζί με την οικογένειά της, τον γιο της, Δημήτρη Παππά, την νύφη της, Άννα Μπεζάν και την εγγονή της, αλλά και τον κουμπάρο της, στην Τήνο.

Μάλιστα, φωτογραφήθηκε έξω από την πιο διάσημη εκκλησία του νησιού, την Παναγία της Τήνου, στην οποία πήγε για προσκύνημα, μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, και έστειλε με την σειρά της τις ευχές της σε όλο τον κόσμο που την σκέφτηκε και της το έδειξε αυτή τη μέρα.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη της Χριστίνας Παππά με την Μπεζάν και τον Δημήτρη στην Παναγιά της Τήνου

«Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα να μεγαλώνεις και να ολοκληρώνεται σαν άνθρωπος ! Είμαι τόσο γεμάτη και χαρούμενη που βρίσκομαι με τα παιδιά μου τέτοια μέρα, και προσκυνήσαμε στην Παναγία! Υγεία σε όλο τον κόσμο και αγάπη! μαζί μας ο αγαπημένος μου φίλος και κουμπάρος @constantine.p @pappasd @mpezan μπεμπούλα μου σας αγαπώ πολύ. Είστε η ζωή μου», έγραψε.

Διαβάστε επίσης: «Θα έπρεπε να με αφήσετε να πεθάνω; Πρέπει να τους πληρώνεις μόνο και όποιος πεθάνει, πέθανε» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Χριστίνα Παππά

Η αποκάλυψη για τους τσακωμούς με την νύφη της, Άννα

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και στον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 17/5 η Χριστίνα Παππά με τη νύφη της Άννα Μπεζάν. Νύφη και πεθερά μίλησαν για την σχέση τους και για το μωρό που τους άλλαξε τη ζωή. Η Άννα Μπεζάν είπε πως είναι μια τρελή οικογένεια.

«Εγώ όταν βλέπω τα σκούρα, παίρνω τηλέφωνο το αφεντικό και τα λύνει όλα. Μπορεί να ρίξουμε επικούς καβγάδες, αλλά είναι της στιγμής ή το πολύ να κρατήσει μία μέρα. Η Χριστίνα είναι η επιτομή της «χαζογιαγιάς», αν την δείτε με την μικρή είναι παιδότοπος. Η πρώτη συνάντησή μου με την Χριστίνα δεν ήταν αγχωτική, γιατί γνωριστήκαμε στα μπουζούκια και εκεί που χόρευα με τον Δημήτρη, σταματήσαμε και ξεκίνησα να χορεύω με την Χριστίνα», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

Διαβάστε επίσης: «Ερωτευμένη μάνα» - Δεκάδες αντιδράσεις με το φιλί στο στόμα της Άννας Μπεζάν με την μικρή της κόρη

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τη γέννα, εξομολογήθηκε: «Το συννεφάκι της εγκυμοσύνης και της γέννας δεν μπορούσα να το διαχειριστώ λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης. Μου στοίχισε που άφησα την δουλειά μου πίσω, αλλά πιστεύω πως είμαι γεννημένη μαμά».

Η Χριστίνα Παππά είπε στη συνέχεια: «Παρακολουθούσα την ζωή του γιου μου, οι φίλοι του με φώναζαν “αστυνομία”. Υπήρξα τα πάντα για τον Δημήτρη και ευτυχώς είχα στο πλευρό μου την μητέρα μου, την αδελφή μου και την γιαγιά μου, οι οποίες με βοήθησα.

Αυτό το δώρο που μου έκαναν τα παιδιά είναι το καλύτερο. Μετά τον ερχομό της έχω ξανανιώσει, ανυπομονώ να μεγαλώσει το παιδί για να ζω μόνη μου στιγμές μαζί της, διότι ανεξάρτητα από το ότι είμαι και εγώ μαμά είναι πολύ μεγάλη ευθύνη.

Προσπαθώ να μην ζαλίζω τα παιδιά αλλά τελικά τα ζαλίζω. Η Άννα είναι τρομερά έξυπνη, εγώ της βγάζω το καπέλο. Είναι ικανή που έχει αντιμετωπίσει αυτά που έχει αντιμετωπίσει. Η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστίνα – Νεκταρία γιατί έχω κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο», είπε κλείνοντας η Χριστίνα Παππά.