«Αυτήν που ξέρουμε κι έχει δοθεί κι από επίσημες πηγές είναι...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την γνωστή influencer και τα 270.000 ευρώ

Ποια είναι τελικά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Αυτήν που ξέρουμε κι έχει δοθεί κι από επίσημες πηγές είναι...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την γνωστή influencer και τα 270.000 ευρώ

Μετά και την «φωτογράφιση» που έκανε η εφημερίδα Espresso σε δημοσίευμά της δίνοντας σχεδόν ξεκάθαρα ποια είναι η Ελληνίδα influencer που πιάστηκε για φοροδιαφυγή (δείτε εδώ) η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε το πρωί της Παρασκευής 23/6 στον αέρα της εκπομπής Happy Day πως το συμβάν έγινε πριν από αρκετό καιρό και πως ήδη η γνωστή influencer μπορεί να έχει κάνει διακανονισμό.

Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας για την γνωστή influencer

«Επειδή ακούγονται διάφορα ονόματα θέλω να σας πω ότι και να ξέρουμε ένα όνομα, δεν μπορούμε να το πούμε ξεκάθαρα, δεν επιτρέπεται από τον νόμο, πρώτον. Αυτήν που ξέρουμε και έχει δοθεί και από επίσημες πηγές, παρόλο που ο ΑΑΔΕ δεν επιβεβαιώνει στους δημοσιογράφους ως οφείλει, είναι πολύ γνωστή και μπορεί να είναι και από τα ονόματα που κατά καιρούς γράφονται και σε σχόλια. Αλλά ό,τι έγινε, έγινε πριν καιρό. Ακούω ότι αποκλείεται να είναι η Τίνα γιατί χθες ανέβασε ένα story που διασκέδαζε στα μπουζούκια ή αποκλείεται να είναι ο Κώστας γιατί εχθές έπαιζε ποδόσφαιρο. Ό,τι έγινε, η υποβολή του προστίμου και αυτή στην οποία επιβλήθηκε το πρόστιμο μπορεί να έχει κάνει ήδη διακανονισμό και να πληρώνει και τη μηνιαία δόση. Μην προσπαθείτε να δείτε ποια δεν ανέβασε story γιατί ήταν στεναχωρημένη και έκλαιγε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με τον συνεργάτη της, Δημήτρη Παπανώτα, να ξεσπά «Ότι να 'ναι αυτή η χώρα, γιατί δεν μπορούμε να πούμε πια είναι;».

Νωρίτερα στην εκπομπή τοποθετήθηκε και η Super Κική επί του θέματος αναφέροντας «Πασίγνωστη λένε αλλά αν ήταν πασίγνωστη θα την ξέραμε. Εγώ θεωρώ ότι είναι καμιά παλιά, προπέρσινη απολιθωμένη από GNTM ή Survivor που έχει νεκρούς followers. Έχουν βάλει τη λέξη πασίγνωστη μπροστά για σάλτσα»