«Λίγο δυσανασχετεί όταν...» - Η απάντηση του Ζουγανέλη για την Ελεωνόρα και τη σχέση με τον Συρίγο

«Είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που αποσπά την αγάπη από τους ανθρώπους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Λίγο δυσανασχετεί όταν...» - Η απάντηση του Ζουγανέλη για την Ελεωνόρα και τη σχέση με τον Συρίγο

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης σήμερα 23/6. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και μουσικός, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και για την κόρη του. Η Ελωνόρα, το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε έντονα λόγω του διαζυγίου της με τον Σπύρο Δημητρίου και τη νέα της σχέση με τον Νίκο Συρίγο.

Μάλιστα, όταν είχε βρεθεί στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι, λίγο πριν κάτσει, έκανε μια μεγάλη αγκαλιά στον δημοσιογράφο, η οποία σχολιάστηκε.

Η εξομολόγηση του Ζουγανέλη για την Ελεωνόρα

«Η Ελεωνόρα είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που αποσπά την αγάπη από τους ανθρώπους και κυρίως από εμένα. Εύχομαι στους πατέρες και στις μητέρες όλους του κόσμου να αποσπάσουν την αγάπη από τα παιδιά, αφού πρώτα την δώσουν. Είμαι ευτυχής που η κόρη μου είναι αυτή που είναι. Κάθε φορά που τη βλέπω με εκπλήσσει, λέω πότε πρόλαβε και μπήκε σε αυτές τις διαστάσεις. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη ζωή και βέβαια, είναι πάρα πολύ δυνατή», ανέφερε αρχικά ο καλλιτέχνης.

«Η Ελεωνόρα συζητά για τα προσωπικά της με τη μητέρα της, την Ισιδώρα που είναι μία όαση, η οποία μπορεί να ακούσει και να συμβουλέψει και έχει άλλου είδους ενέργεια», συνέχισε.

Σε ερώτηση, αν η Ελεονώρα του ζήτησε το λόγο, όταν τον ρώτησαν δημοσιογράφοι για το χωρισμό της, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως: «Η Ελεωνόρα λίγο δυσανασχετεί όταν μιλάω για εκείνην, αλλά εγώ δεν μπορώ να αποφύγω, τι να κάνω; Δυσανασχετεί όταν μιλάω γι’ αυτήν και μπορεί να έχει περισσότερο δίκιο από εμένα. Τι να κάνω;»

Η απάντηση του για την αγκαλιά στον Συρίγο

«Εγώ έχω ανάγκη για αγκαλιές. Άλλωστε υπάρχει και στην ψυχολογία, ότι χρειαζόμαστε πολλές αγκαλιές την ημέρα για να μπορούμε να ισορροπήσουμε με το σώμα μας» είπε αρχικά.

Για να συνεχίσει σε αμηχανία σχετικά με την σχέση της με τον Νίκο Συρίγο: «Ναι, εντάξει. Είναι χαρά. Χαίρομαι για την Ελεωνόρα».