Ανήσυχη η Μαίρη Συνατσάκη για την κόρη της - Η κίνηση της μικρής Ολίβιας που την έβαλε σε σκέψεις

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη, από τότε που έγινε μητέρα, φαίνεται πως δεν μπορεί να σταματήσει να ανησυχεί για την μικρή της κόρη, την οποία θα ονομάσει Ολίβια (δείτε εδώ το τατουάζ που έκανε για εκείνη), καθώς όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο επεξεργάζεται τα πράγματα γύρω της και λόγω άγνοιας κινδυνεύει να τραυματιστεί.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας προσπαθεί με κάθε μέσο και τρόπο να το αποφύγει, ωστόσο αυτό είναι δύσκολο και φαίνεται πως την καθησυχάζει να μοιράζεται τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι πολλές φορές της προτείνουν και εύκολες λύσεις.

Οι ανησυχίες της Μαίρης Συνατσάκη για την κόρη της

Την Κυριακή 25/6, για παράδειγμα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της να τραβάει το προστατευτικό που έχει τοποθετήσει στην κούνια της, κάτι που αμέσως την έκανε να φοβηθεί, μη τυχόν και χτυπήσει στο ξύλο του κρεβατιού της.

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: «Το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι, θα αποφασίσει εκείνη το κοινωνικό της φύλο»

Έκανε χιούμορ για να μπορεί να το πάρει πιο ψύχραιμα, αλλά το μόνο που σκέφτεται είναι πως το παιδί της θα περπατάει μόνιμα σε ένα μαλακό σύννεφο.

«Ευτυχώς που έχω βάλει προστατευτικό. Θα μείνει σίγουρα στη θέση του, επειδή το έχω δέσει, χαχαχα», έγραψε αρχικά.

Μαίρη Συνατσάκη κόρη ανησυχία

Και πρόσθεσε: «Θα βγάλω και το προστατευτικό και το ξύλο και όλα. Θα είναι ένα τεράστιο στρώμα όλο το δωμάτιό της και μόνο με μαλακά παιχνίδια και ποτέ δεν θα χτυπήσει πουθενά και πάντα θα περπατάει πάνω σε ένα μαλακό συννεφάκι».

Μαίρη Συνατσάκη Ολίβια ανησυχία

Η εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη

Η Μαίρη Συνατσάκη πήρε την απόφαση να επιστρέψει μετά από την αποχή, που έκανε εν όψει της εγκυμοσύνης της και των μηνών, που χρειάστηκε να ζήσει με το που ήρθε η κόρη της Ολίβια στον κόσμο.

Το πρώτο βίντεο της Μαίρης στο Youtube είναι γεγονός και έτσι η ίδια μέσα από ένα Vlog εξήγησε, όλα όσα βίωσε την πρώτη περίοδο της μητρότητας, καθώς και τα αρνητικά συναισθήματα, που την περιτριγύρισαν.

Δείτε επίσης: «Δεν ξέρω τι νιώθω σε αυτή τη φάση ακριβώς» - Η εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για την μητρότητα και τον Ίαν Στρατή

Για τα λεγόμενα baby blues ή αλλιώς επιλόχειο κατάθλιψη μίλησε αναλυτικά στο συγκεκριμένο βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη εξηγώντας, πως πήρε τη βοήθεια του ψυχολόγου της και πως το ξεπερνάει με τον καιρό.

«Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση που μπορεί εκτός από ψυχοθεραπεία μπορεί να χρειαστεί και αγωγή. Τα baby blues είναι μία συνθήκη που οφείλεται πάρα πολύ στην τεράστια ορμονική αλλαγή που συμβαίνει μετά τη γέννα μαζί με τη γενικότερη αλλαγή, αλλά είναι ορμονικό ζήτημα και αυτορυθμίζεται μετά από κάποιες μέρες. Αυτή η συνθήκη μπορεί να κρατήσει μία εβδομάδα μέχρι 15 μέρες. Αν κρατήσει περισσότερο, καλό είναι να το δεις λίγο παραπάνω, είναι ένα αίσθημα θλίψης που έρχεται, ενώ κατά τα όλα είναι καλά, και λίγο σε μπερδεύει. Εκεί, που κάθεσαι νιώθεις μια θλίψη, έναν φόβο, μία αγωνία, μια σκοτεινιά.

Είχα πει τότε στο Instagram ότι με βοηθούσε να κλαίω, το είχα πει και τότε στους δικούς μου ανθρώπους για να το ξέρουν γιατί με έπιανε την ώρα που άλλαζε από ημέρα σε νύχτα. Μπορεί να έκανα ένα ωραίο μπάνιο, μια βιντεοκλήση με δικούς μου ανθρώπους, να φάω ένα γλυκό, είπε η Μαίρη Συνατσάκη.