Ελένη: Η δυσαρέσκεια του Πούμπουρα και η ατάκα όλο νόημα - «Ρε παιδιά λίγες μέρες έμειναν! Μισό λεπτό»

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Η δυσαρέσκεια του Πούμπουρα και η ατάκα όλο νόημα - «Ρε παιδιά λίγες μέρες έμειναν! Μισό λεπτό»

Επιβεβαιωμένο είναι πλέον πως ο Σάββας Πούμπουρας αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και από τη νέα χρόνια άλλο πρόσωπο θα πάρει τη θέση του στο πάνελ της Ελένης στο MEGA.

Το τελευταίο διάστημα πολλά ακούστηκαν για τις μεταξύ τους σχέσεις με την παρουσιάστρια. Έπεσαν unfollow ανάμεσα τους, σπόντες στα social media, αλλά και "καρφιά" στον αέρα της εκπομπής.

Τι συνέβη σήμερα με τον Πούμπουρα στην Ελένη

Σήμερα 27/6 λοιπόν, ο Σάββας Πούμπουρας πέταξε μια ατάκα όλο νόημα κατά των συνεργατών του, οι οποίοι δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει την σκέψη του κατά την διάρκεια συζήτησης που είχαν.

«Μισό λεπτό ρε παιδιά… Λίγες ημέρες έμειναν. Να ολοκληρώσω. Μισό λεπτό», είπε και έδειξε καθαρά τη δυσαρέσκεια του, χαμογελώντας ωστόσο στο τέλος.

Η παρεξήγηση που είχε γίνει και το ξεκαθάρισμα

Αφορμή για να ξεσπάσουν φήμες πως οι σχέσεις τους είναι τεταμένες, είχαν σταθεί τόσο οι δηλώσεις του σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, όσο και το γεγονός πως η κάμερα της εκπομπής στο MEGA, δεν τον δείχνει σχεδόν καθόλου.

Στις 17/6 μάλιστα, στην εκπομπή Open Weekend προβλήθηκε και ένα βίντεο, όπου ο δημοσιογράφος σε διάρκεια που η παρουσιάστρια μιλούσε και χόρευε, πήρε έναν περίεργο μορφασμό που αρκετοί θα έλεγαν πως είναι ειρωνικός - δείτε εδώ το βίντεο.

Στο εν λόγω βίντεο λοιπόν, θέλησε να απαντήσει ο Σάββας Πούμπουρας μέσω της Ελένης Τσολάκη. Όπως ξεκαθάρισε, πάντα συνομιλεί με τους τεχνικούς πίσω από τις κάμερες όταν μπαίνει στο πλατό, μέσω του ακουστικού που φοράει και αυτό που φάνηκε στην κάμερα, ήταν η αντίδραση που είχε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Ουδέποτε θα έκανε μια τέτοιους είδους κίνηση προς την Ελένη Μενεγάκη.