Τσιμτσιλή για Μαραντίνη και διαζύγιο με Χρηστίδου: «Δεν πρέπει τα παιδιά και η ουσιαστική σχέση μαζί τους να...»

Ο σχολιασμός της μετά τις νέες δηλώσεις του τραγουδιστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσιμτσιλή για Μαραντίνη και διαζύγιο με Χρηστίδου: «Δεν πρέπει τα παιδιά και η ουσιαστική σχέση μαζί τους να...»

Νέες δηλώσεις για το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου και τον πρόσφατο τσακωμό τους εξαιτίας συνέντευξης του, που έφερε και επίσημες ανακοινώσεις από δικηγόρους, έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Θεσσαλονίκη.

«Άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση, άρχισε να υπάρχει μια μεγάλη παραφιλολογία, τυχαία; Δεν ξέρω! Ενώ προσπαθώ να μην ασχολούμαι με το θέμα, κι αν πρέπει να αναφερθώ, να αναφερθώ στα θετικά και τα όμορφα γιατί σε μια σχέση υπάρχουν και τα δυο. Όλο αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με καταβάλλει και να επισκιάζει άλλα πράγματα ή να λειτουργεί σε ένα άλλο επίπεδο», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων - δείτε εδώ όσα είπε.

Μετά την προβολή της νέας του συνέντευξης η εκπομπή Happy Day σχολίασε σήμερα 28/6 τα όσα είπε, την έκθεση που πήρε το διαζύγιο τους και πως επηρεάζει όλο το γεγονός το δυο ανήλικα παιδιά τους.

Οι δηλώσεις της Τσιμτσιλή για Χρηστίδου - Μαραντίνη

«Όταν η μία πλευρά, εν προκειμένω η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ευκολότερη πρόσβαση στα μέσα γιατί έχει φίλους δημοσιογράφους, μια δική της εκπομπή, και ο άλλος θέλει να ακουστεί η δική του πλευρά. Απλά η αντίδραση όλων μας και η δική μας που το σχολιάσαμε σαν "τηλεθεατές" αυτής της ιστορίας είναι ότι δεν πρέπει τα παιδιά και η ουσιαστική σχέση με τα παιδιά να μπαίνει στο προσκήνιο. Αν η μία πλευρά εκθέτει τα επιχειρήματά της, να τα εκθέσεις και εσύ. Αλλά τα παιδιά που μπαίνουν στο διαδίκτυο, στο Youtube στο Tik Tok...», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε μετά από λίγο: «Επειδή δύο μικρά παιδιά ασχέτως του αν είναι μεγάλα να μπουν στο διαδίκτυο, έχουν να διαχειριστούν τη στεναχώρια για τον χωρισμό των γονιών τους, το να μπαίνουν και στη διαδικασία να ενημερώνονται και για το τι συμβαίνει εκτός και εντός δικαστηρίων... Για αυτό και επικροτώ την επιλογή του Θοδωρή έστω και τώρα να πει "ας μη ξαναμπούμε για τα παιδιά" κάτι που ήθελε και η Σίσσυ».