«Όταν μια εκπομπή επιλέγει να...» - "Δίκασε" η Γερμανού για το σάλο με την αποκάλυψη του Βασάλου για το δικηγόρο

«Ο καθένας μπορεί να καλέσει τον κολλητό του και να λένε μπούρδες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν μια εκπομπή επιλέγει να...» -

Το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου σχετικά με τον γνωστό τηλεοπτικό δικηγόρο που του έστειλε μήνυμα και του πρότεινε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι 10.000 ευρώ, σχολίασαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, "δίκασε" τις εκπομπές που του "κούνησαν το δάχτυλο" (δείτε τι ειπώθηκε στο Super Κατερίνα) λέγοντας πως οι παρουσιαστές επιλέγουν τι θέμα θα παίξουν στον αέρα και τι όχι. Οπότε αν δεν το έκριναν σωστό αυτό που είπε δεν έπρεπε να το δείξουν...

Η τοποθέτηση της Γερμανού για το σάλο με την αποκάλυψη του Βασάλου

«Ο Fipster δεν είναι τηλεοπτικό πρόσωπο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν μέλος μιας παρέας, ήταν στο Χαμογέλα και Πάλι. Τώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι κάπου. Τώρα σκέφτομαι φωναχτά, δεν έχω φιλτράρει αυτά που σας λέω. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι στο YouTube του ο καθένας μπορεί να καλέσει τον κολλητό του και να λένε μπούρδες, να βρίσουν και ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι.

Όταν μια εκπομπή επιλέγει να πάρει το απόσπασμα και να το παίξει για να τους μαλώσει, κατακρίνει, σημαίνει ότι τους δίνει βήμα, τους δίνει αναπαραγωγή. Δεν υπάρχει λόγος, γιατί όλα τα παιδιά και ο Fipster και η Super Κική και πόσα ακόμα έχουν τα κανάλια τους στο YouTube. Αν κάθε εκπομπή μπαίνει στο κανάλι όλων των influencer στο Youtube και βλέπει τι κάνουν, μόνο και μόνο για να τους παίζουμε εμείς φέτες και να τους κουνάμε το δάχτυλο... αν σε τσάκωσε λες μπούδρα...», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Αν εμείς σχολιάζουμε το τι απάντησε ο Βασάλος, δηλαδή ότι δεν έπρεπε να πει ότι τον έχουν προσεγγίσει γνωστοί άνθρωποι και του δίνουν λεφτά για να βρεθούν μαζί του ένα βράδυ... Έπρεπε να το μοιραστεί; Το μοιράστηκε σου λέει με τον κολλητό του στο YouTube, δεν βγήκε να το πει στο Happy Day, ούτε στο Super Κατερίνα ούτε στο Καλύτερα δεν γίνεται. Δεν τον παρενόχλησε ο δικηγόρος, του ζήτησε να βρεθούνε, έχει διαφορά», συνέχισε.

«Τα όρια του YouTube εγώ δε τα ξέρω προσωπικά και δεν είναι και σαφή. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όσοι παρουσιάζουμε τηλεοπτικές εκπομπές μπορούμε να επιλέξουμε τι θα παίξουμε. Αυτό ναι. Αλλά τώρα στο YouTube του ο Fipster και ο κάθε youtuber φαντάζομαι ό,τι θέλει κάνει και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο κανάλι του επιλέγουν αν θα τον δούνε, αν τους αρέσει ή δεν τους αρέσει» ολοκλήρωσε.

Δείτε επίσης και την απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη σχετικά όταν την συνάντησαν και την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.