«Έλεγαν ότι εγώ χλευάζω το NLP που κάνει η φίλη μου η Σταματίνα απέναντι» - Ο Κώστας Τσουρός "κάρφωσε" την Ελεονώρα Μελέτη

Το ξεκαθάρισμα της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έλεγαν ότι εγώ χλευάζω το NLP που κάνει η φίλη μου η Σταματίνα απέναντι» - Ο Κώστας Τσουρός

Πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί ένα θέμα ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την πρώτη να χρησιμοποιεί την φράση της δεύτερης "αξίζω, αξίζω", γεγονός που θεωρήθηκε πως έγινε επίτηδες και κοροϊδευτικά (δείτε εδώ αναλυτικά το απόσπασμα).

Την Τρίτη 4/7 κατά τη διάρκεια της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε ξανά την ατάκα αυτή, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να θέλει να ξεκαθαρίσει για όσα της χρεώσανε, με τον συνάδελφό της να την "καρφώνει" με χιούμορ (δείτε εδώ εάν υπήρξε όντως κόντρα).

Η σπόντα της Ελεονώρας Μελέτη για όσα χρεώθηκε για την ατάκα της Τσιμτσιλή που χρησιμοποίησε

«Από αυτό που κάνεις σου βγαίνει το "αξίζω, αξίζω", το NLP;», ρώτησε ο Κώστας Τσουρός την Άννα Ζηρδέλη συγκεκριμένα και τότε παρενέβη η Ελεονώρα Μελέτη και επισήμανε: «Δεν είπα τίποτα εγώ για το NLP, το είδατε. Γιατί εγώ θα το χρεωθώ πάλι. Αυτός το είπε. Δείξτε τον. Γιατί τις προάλλες έλεγαν ότι εγώ χλευάζω το NLP που το κάνει και η φίλη μου η Σταματίνα απέναντι, που δημιουργούνται θέματα και εντυπώσεις χωρίς να υπάρχουν», με εκείνον να της απαντά: «Καλά, εσύ επίτηδες το είχες κάνει για τη Σταματίνα», με το πλατό να ξεσπά σε γέλια.

Mega Καλημέρα NLP Τσιμτσιλή

Τι είχε απαντήσει τότε έμμεσα η Σταματίνα

Βρίσκονται και οι δυο στην ίδια ζώνη, την πρωινή, σε αντίπαλα κανάλια και μέχρι σήμερα είχαν δείξει να είναι πολύ... άνετες με το γεγονός αυτό! Η έμμεση ατάκα, όμως, της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της την 1/5 και η έμμεση απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο σημερινό 2/5 happy day στάθηκε η αφορμή οι δυο τους να γίνουν το κεντρικό θέμα συζήτησης του Πρωινού μας, το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη, όλα ξεκίνησαν με αφορμή τον σχολιασμό που έκαναν στο Mega Καλημέρα για τον σχολιασμό που δέχθηκε ο Γιώργος Καράβας μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για την θέση κεντρικού παρουσιαστή (δείτε όλη την συνέντευξη εδώ)! Η Ελεονώρα Μελέτη υποστηρίζοντας τα όσα είπε ο Γιώργος Καράβας στο Night Out, είπε μεταξύ άλλων: «Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το “αξίζω-αξίζω” ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (σ.σ. Ζηρδέλη) με το “αξίζω”».

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με το γνωστό άσμα του Μαρτάκη «Αξίζω» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για να εκνευρίσουμε και κάποιους που δεν το πιστεύουν και το ακούνε και σου λέει “γιατί το λένε;”. Κάποιοι άνθρωποι. Αξίζω, αξίζω, αξίζω».

«Απάντηση είναι» σχολίασε η Φαίη Σκορδά, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να συμφωνεί μαζί της και την Έλενα Χριστοπούλου να συμπληρώνει: «Καταλαβαίνουμε τι γίνεται, χρειαζόμαστε κι εξηγήσεις; Ο ένας την λέει στον άλλον».