Μαρία Μπέη: «Ο Δημήτρης δεν...» - Η αποκάλυψη της νικήτριας του MasterChef για την προσωπική της ζωή

«Έτσι θα συνεχίσουμε»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη: «Ο Δημήτρης δεν...» - Η αποκάλυψη της νικήτριας του MasterChef για την προσωπική της ζωή

Η φετινή νικήτρια του MasterChef, Μαρία Μπέη, εμφανίστηκε καλεσμένη, το πρωί της Παρασκευής 7/7, στο Super Κατερίνα , στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία ανανέωση το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί).

Η Μαρία, μίλησε φυσικά για τη νίκη της στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο, που την υποστήριξε και συνεχίζει να το κάνει.

Η συνέντευξη της Μαρίας Μπέη στο Super Κατερίνα

«Καμία σχέση με την πρώτη φορά που πήγα στο MasterChef. Πήρα πάρα πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, ήταν σαν να πήρα το βραβείο ξανά και ξανά».

«Μου έστελναν μηνύματα κορίτσια, επειδή είχα μιλήσει πάρα πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι ότι έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και κόμπλεξ με διάφορα πράγματα πάνω μου. Πιστεύω ότι δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πολύ όμορφο να το λες αυτό ανοιχτά στην τηλεόραση, γιατί δίνεις δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους».

«Βγαίνοντας από το MasterChef 4 είδα πράγματα σε μένα που δεν μου άρεσαν και γι’ αυτό δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Για μένα δεν είναι σημαντικό να είσαι μόνο καλός στη δουλειά σου αλλά και καλός άνθρωπος».

«Ο Δημήτρης δε με βλέπει ανταγωνιστικά γιατί δουλεύουμε και μαζί»

«Είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής, ο Δημήτρης μου έδωσε τον χώρο μου τη στιγμή της νίκης. Δεν με βλέπει ανταγωνιστικά και εάν στηρίζουμε ο ένας τον άλλο θα φτάσουμε μαζί πολύ ψηλά. Στη δουλειά ο Δημήτρης είναι τα χέρια κι εγώ το μυαλό, έτσι θα συνεχίσουμε», καταλήγει η Μαρία Μπέη.