Είχε "εξαφανιστεί" για πάνω από ένα χρόνο - Ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη η Γωγώ Μαστροκώστα

Η πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά από καιρό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γωγώ Μαστροκώστα
Instagram / Γωγώ Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα το τελευταίο διάστημα έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τους παπαράτσι και την τηλεόραση (δείτε εδώ την τελευταία της δημόσια εμφάνιση) και αυτό ίσως οφείλεται στην περιπέτεια της υγείας που πέρασε τους προηγούμενους μήνες (δείτε εδώ τι συνέβη).

Είχε, μάλιστα, σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στα social media όπως συνήθιζε να κάνει παλαιότερα. 14 μήνες μετά όμως, η ίδια επέστρεψε ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία εικόνα της.

Η πρώτη ανάρτηση της Γωγώς Μαστροκώστα 14 μήνες μετά

Η ίδια, πιο ανανεωμένη από ποτέ, πόζαρε πάνω σε μία κούνια σε γνωστό μαγαζί στην Ίο όπου κάνει τις διακοπές της αυτή τη στιγμή, με ένα κίτρινο φόρεμα που της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της.

Γωγώ Μαστροκώστα ανάρτηση
Instagram / Γωγώ Μαστροκώστα

Έτσι διατηρεί το κορμί της στα 51 της

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν αψεγάδιαστο το κορμί τους. Τι κι αν έχει φτάσει πλέον τα 50, ο χρόνος δείχνει να μην έχει περάσει από πάνω της αφού το σώμα της είναι απλά εκπληκτικό.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε, φαίνεται να φοράει το μαγιό της και να παίζει κουτσό μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Τραϊανό Δέλλα, με τον οποίο μετρούν 11 χρόνια γάμου.

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει το πρόγραμμα διατροφής της, το οποίο είναι εφικτό και μπορεί να το κάνει όποια γυναίκα θέλει να προσέχει τι τρώει καθημερινά, ενώ εξαιρετικά αποτελεσματική είναι και η διατροφή που ακολούθησε η Ρούλα Κορομηλά.

Πρωί:

Επιλέγει τοστ με γαλοπούλα και τυρί κι ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλιού ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και δημητριακά ολικής άλεσης.

Σνακ:

Μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης ή μια χούφτα ανάλατα αμύγδαλα

Μεσημέρι:

Το μεσημεριανό της συνήθως ετοιμάζεται από την ίδια και περιλαμβάνει λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα ή ψητά λαχανικά.

Σνακ:

Το απόγευμα ως σνακ προτιμά ένα φρούτο εποχής.

Βράδυ:

Σαλάτα με μία κουταλιά λάδι