Αυλαία για την Μαρία Μπακοδήμου: «Πέρασε μια χρονιά που τα είχε όλα. Τελείωσε...» - Χαμόγελα στην τελευταία εκπομπή του Γειά σου

Ανανέωσε το ραντεβού ή αποχαιρέτησε οριστικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αυλαία για την Μαρία Μπακοδήμου: «Πέρασε μια χρονιά που τα είχε όλα. Τελείωσε...» - Χαμόγελα στην τελευταία εκπομπή του Γειά σου

Αυλαία έπεσε για την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το μεσημέρι της Κυριακής 9/7, και η Μαρία Μπακοδήμου συγκέντρωσε όλη την ομάδα τριγύρω της, ώστε να ευχηθούν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι για το καλοκαίρι, με την ίδια να νιώθει ανακουφισμένη που τελικά όλα πήγαν καλά.

Μάλιστα, ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για το Σεπτέμβρη, ελπίζοντας πως η ίδια και οι συνεργάτες της κατάφεραν να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο. Με καλή διάθεση και χαμόγελα, λοιπόν, είπε το δικό της "αντίο".

Διαβάστε επίσης: "Το μεγαλύτερο ατού της είναι ότι αυτοσαρκάζεται" - Ποια παρουσιάστρια εκθειάζει η Μαρία Μπακοδήμου

Τα λόγια της Μαρίας Μπακοδήμου στην αυλαία του Γειά σου

«Αχ, η ομάδα μου εδώ είναι. Μόνο εμείς; Ελάτε όλοι μέσα. Ελάτε να χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον κόσμο. Πέρασε μια χρονιά που τα είχε όλα. Τελείωσε, τελείωσε καλά. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους έναν προς έναν. Πήγαν όλοι καλά. Πήγαν όλα ρολόι. Να' στε καλά, να' μαστε καλά, να περάσουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς που ήσασταν παρέα μας. Ευχαριστώ πολύ και την καναλάρα, που στέκεται απ’ έξω και δεν θέλει να μπει στο πλατό. Ελπίζω να ήμασταν μία καλή παρέα και να συναντηθούμε ξανά τον Σεπτέμβρη. Φιλιά πολλά. Καλό καλοκαίρι, να προσέχετε τον εαυτό σας. Εδώ πάλι τον Σεπτέμβρη»

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: «Σου έκανε τα γλυκά μάτια; Νομίζω, ναι» - Σε αμηχανία η Στέλλα Ανδρεάδου με το σχόλιο της Μπακοδήμου για την σχέση της με τον Πρίαμο

Ο καλεσμένος που δεν πήγε ποτέ στην εκπομπή

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε συμφωνήσει να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Την ανακοίνωση έκανε η Μαρία Μπακοδήμου με χιούμορ, όμως άφησε και το "καρφάκι της" που τους "άδειασε" με αυτό τον τρόπο, αφού τα είχαν κανονισμένα όλα και κυρίως την ροή της εκπομπής.

«Πιες τον καφέ σου, δες Γεια σου που έχουμε τόσα να δεις, εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Τον είχαμε καλεσμένο. Κανονικά τώρα θα έπρεπε να πω εγώ "και τώρα ήρθε η ώρα να υποδεχθούμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο". Πάει η κάμερα εκεί και κατεβαίνει. Ακόμα στο κρεβάτι του μπορεί να είναι, να μην έχει βάλει και καφέ, κοιμάται. Είδα ότι ξενύχταγε σε stories του Τριαντάφυλλου», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Να περνάνε ωραία να γλεντάνε, αλλά άμα έχεις ένα ραντεβού...Δεν είμαστε και στον Αυτιά, να σε ξυπνήσουμε από τις 6, στις 12 είναι η εκπομπή. Χαλάλι σου, εντάξει, ότι νομίζεις», συμπλήρωσε.

Μετά από λίγο βέβαια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε από το σπίτι του μέσω Skype και δικαιολογήθηκε.

«Παιδιά χίλια συγγνώμη. Έχει γίνει κάποιο λάθος. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Κοιμήθηκα στις 6μιση ώρα και το έβαλα στις 9μιση το βράδυ, ότι στις 9μιση το πρωί. Παιδιά ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν το έχω ξανά πάθει αυτό. Και είχα πάρα πολλά να σας πω. Δεν τα λέω πουθενά αλλού. Χίλια συγγνώμη και πάλι παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κανονικά έπρεπε να τσακωθούμε στον αέρα είμαι αντιτηλεοπτικοί. Καλή συνέχεια, φιλάκια» είπε με χιούμορ η Μαρία Μπακοδήμου και έκλεισε η σύνδεση που είχαν μέσω skype.