«Δεν γουστάρουμε βλαμμένους Αθηναίους» - Xαμός με τα σχόλια στο Twitter μετά την αναβολή της συναυλίας της Άννας Βίσση στην Θεσσαλονίκη

Η μεγάλη απογοήτευση του κοινού

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η Άννα Βίσση δυστυχώς αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της, που ήταν να διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας 10/07/23 στην συμπρωτεύουσα. Όπως ήταν αναμενόμενο και η ίδια εξέφρασε την μεγάλη απογοήτευσή της για αυτή την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η συναυλία της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την συναυλία).

Η συναυλία, θα λάμβανε χώρα στο θέατρο Γης και θα γινόταν με σκοπό τον εορτασμό που κάνει η τραγουδίστρια, καθώς συμπληρώνει 50 χρόνια στο χώρο του τραγουδιού και της μουσικής. Η συναυλία όμως δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έκτακτου τεχνικού προβλήματος.

Τα σχόλια στο Twitter για την αναβολή της συναυλίας της Άννας Βίσση πήραν φωτιά

Όπως ήταν ανεμενόμενο, όταν μαθεύτηκε η αναβολή της συναυλίας της Άννας Βίσση στην Θεσσαλονίκη, έγινε χαμός στο Twitter από τα σχόλια. Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους λόγω της έκτακτης αναβολής της. Ωστόσο, όπως μάθαμε από το Twitter, υπήρξαν και κάποιοι, οι οποίοι ήρθαν με προγραμματισμένη άδεια από το εξωτερικό προκειμένου να απολαύσουν την συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Η μεγαλειώδης καριέρα της έχει γίνει αντικείμενο διδακτορικού στην... Οξφόρδη!

Βραβεία, διεθνείς διακρίσεις, “χρυσά” άλμπουμ, πρωτιές εντός και εκτός συνόρων κι ένα όνομα που μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν από τα... γεννοφάσκια τους! Η “απόλυτη” Ελληνίδα σταρ δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού η μεγαλειώδης καριέρα της έχει αποτελέσει ακόμα και αντικείμενο διδακτορικής διατριβής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ φανατικοί και μη οπαδοί της, συνάδελφοι αλλά και... ανταγωνιστές υποκλίνονται στο ήθος και την ευγένειά της - πέρα από το αστείρευτο ταλέντο της.

Η Άννα Βίσση παραμένει Νο1 στη μουσική σκηνή αλλά και στην καρδιά μας εδώ και 50 χρόνια και συνεχίζει... Το YOU κάνει μια αναδρομή στις καλύτερες εμφανίσεις της από το παρελθόν μέχρι σήμερα, ξεφυλλίζει το οικογενειακό της άλμπουμ και... ζουμάρει στις προσωπικές της στιγμές αλλά και σε όλα εκείνα που την κάνουν να νιώθει -και να είναι- στα καλύτερά της!

Ήταν το 1973 όταν ένα ψηλόλιγνο 17χρονο μελαχρινό κορίτσι με ίσια μαλλιά, συνεσταλμένο και σεμνό, με διαπεραστικό βλέμμα περνούσε την πόρτα της δισκογραφικής εταιρείας MINOΣ, μαζί με τη μαμά του Σοφία, που το συνόδευε, για να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο... Ποιος μπορούσε, αλήθεια, να φανταστεί ότι αυτή ήταν η αρχή μιας τεράστιας καριέρας για την Άννα Βίσση, που δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία και στο εξωτερικό, τραγούδησε σε σπουδαίες σκηνές, δίπλα σε μεγάλα ονόματα, έγινε το απόλυτο είδωλο και -το σημαντικότερο- πέτυχε να “λικνίζεται” με μαεστρία ανάμεσα στη λαϊκή (έντεχνη και σύγχρονη) και τη rock/pop μουσική.

άννα βίσση φεστιβάλ Θεσσαλονίκη

Με ευέλικτη φωνή και πληθωρική σκηνική παρουσία πέτυχε να λάμψει το άστρο της το 1977 στο 19ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι “Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή”, κυκλοφορώντας στη συνέχεια τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τον ίδιο τίτλο. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 27 προσωπικά άλμπουμ, 12 συλλογές, έχει 25 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, έχει πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις μουσικοθεατρικές παραστάσεις, τρεις όπερες και ένα μιούζικαλ, ενώ συμμετείχε και σε τηλεοπτικές παραγωγές, με το κοντέρ να γράφει ούτε λίγο ούτε πολύ 50+ χρόνια καριέρας!

Η εκρηκτική της παρουσία, το ταμπεραμέντο της, η άνεσή της επί σκηνής σε συνδυασμό με το πηγαίο ταλέντο της δημιουργούν μια “βόμβα μολότοφ”, που σκάει... μόνο επιτυχίες όπου κι αν εμφανιστεί. Η “Ελληνίδα Madonna” πέτυχε -και δεν έτυχε- να λατρευτεί όσο λίγες τραγουδίστριες και να ζήσει μια ζωή χωρίς... ηλικία, γεμάτη τραγούδια, πάντα στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως καριερίστα, σύζυγος (του Νίκου Καρβέλα), μαμά (της Σοφίας) και πλέον γιαγιά (δύο εγγονών), με βασικό της μότο “Όσο έχω φωνή, θα σου τραγουδάω”, όπως λέει και το τραγούδι της...