Ο Άρης Σοϊλέδης έδειξε τον νικητή του Survivor All Star: «Δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό...»

Οι δυο αναρτήσεις που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Άρης Σοϊλέδης έδειξε τον νικητή του Survivor All Star: «Δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό...»

Λίγες ώρες έμειναν πριν από τον τελικό του Survivor All Star με τον Γιώργο Λιανό να κάνει αποκαλύψεις για τα όσα θα δούμε στο δεύτερο και τελευταίο live αυτής της σεζόν. Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης διεκδικούν το τρόπαιο και τις 100.000 ευρώ και ήδη ένας από τους δυο είναι πολύ μπροστά στις άτυπες ψηφοφορίες που έχουν γίνει.

Πρώην παίκτες έχουν κάνει διάφορες αναρτήσεις για τα όσα διαδραματίστηκαν στον ημιτελικό, και ειδικά εκείνοι που δεν προκαλέστηκαν καν για να πάνε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Ποιος βλέπει για νικητή του Survivor All Star ο Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έπειτα από πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε αποκάλυψε ποιον θέλει να δει νικητή του Survivor All Star, λέγοντας πως σίγουρα θα βγει...

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη...

Άρης Σοϊλέδης Survivor All Star

Άρης Σοϊλέδης Survivor

Από την άλλη στο πλευρό του Μπάρτζη είναι ο Τζέιμς

Τη Δευτέρα 10/7 ο Νίκος Μπάρτζης χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ τη στήριξη των φίλων, συγγενών και του κοινού μιας και τα κατάφερε και βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor all star, στο Γαλάτσι!

Το κοινό, που ήταν στις κερκίδες φώναζε για εκείνον πριν καλά καλά βγει στην αρένα, με πολλούς να έχουν φτιάξει μπλουζάκια με το όνομά του (δείτε εδώ αποκλειστικά βίντεο).

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που στηρίζουν το Νίκο και για κάποιους αποτελεί ανατροπή αυτή η είδηση είναι ο Τζέιμς Καφετζής, με του δύο να κάνουν πολύ παρέα στο Survivor 4 κάτι, που στη συνέχεια όμως διεκόπη (δείτε εδώ όλη την αλήθεια και για την σχέση τους με την Άννα Μαρία Βέλλη).

Μάλιστα μόλις βγήκαν από το Survivor 4 συνέχισαν να κάνουν "τρελή" παρέα, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ και αμέσως άρχισαν οι ερωτήσεις για το τι συνέβη μεταξύ τους και "έσπασαν", με εκείνους να απαντούν πως απλώς χάθηκαν λόγω της καθημερινότητας, εφόσον μένουν σε εντελώς διαφορετικά μέρη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Τζέιμς αποφάσισε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να στηρίξει τον Νίκο, κάνοντας ένα υποστηρικτικό story τη βραδιά του ημιτελικού!

Μπάρτζης - Τζέιμσ,