«Θα το δούμε αύριο στο φινάλε...» - Spoiler "φωτιά" για το αιματοβαμμένο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού

Οι δηλώσεις του Θάνου Μπίρκου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα το δούμε αύριο στο φινάλε...» - Spoiler

Ο Θάνος Μπίρκος βγήκε ζωντανά από την Επίδαυρο, στον αέρα της εκπομπής Alpha τώρα, και μίλησε για το μεγάλο φινάλε της σειράς Σασμός (δείτε πρώτοι από όλους τις εξελίξεις). Η δεύτερη σεζόν έφτασε στο τέλος της και αναμένεται να ρίξει αυλαία με συγκλονιστικό τρόπο.

Ο ηθοποιός λοιπόν, έκανε ένα μικρό spoil για το τελευταίο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε αύριο 12/7 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Το spoil του Θάνου Μπίρκου για το φινάλε του Σασμού

«Αισθάνομαι συγκινημένος που υπήρξα μέρος στην δεύτερη σεζόν. Είμαι περίεργος να δω το τελευταίο επεισόδιο γιατί νομίζω θα μείνουμε όλοι με το στόμα ανοιχτό. Διαβάζοντας το σενάριο έκαναν εικόνα τι θα κάνουν οι τηλεθεατές βλέποντας τα τελευταία δευτερόλεπτα. Είχα δει την συνέντευξη του κ. Λάλου (δείτε την εδώ) και θα συμφωνήσω με το χρώμα κόκκινο», ανέφερε αρχικά.

«Το κόκκινο σημαίνει αγάπη για το τι είναι ικανός ο άλλος να κάνει κάποιος για την αγάπη. Αλλά είναι και το χρώμα του αίματος. Αλλά πού, πώς αύριο στο φινάλε», συνέχισε.

«Το κοινό μας σημείο είναι το επικοινωνιακό κομμάτι. Είναι κοινωνικός χαρακτήρας. Κι εμένα μου αρέσει να είμαι κοινωνικός, να χαιρετάω, να απαντάω σε όλα τα μηνύματα που δέχομαι, στους ανθρώπους που βλέπω στο δρόμο είναι ένα κομμάτι ίδιο με τον Τόλη. Επίσης, ένα άλλο κομμάτι είναι ότι θέλει να βοηθήσει και να συμβουλέψει όλους. Όχι για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, αλλά για να τους βοηθήσει. Είναι ένα κομμάτι που κουβαλάω κι εγώ και μου αρέσει που το έχει κι ο ήρωας που υποδύομαι», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης πρώτοι από όλους τι θα συμβεί στον Γ' κύκλος: «Όφου Παναγιά μου!» - Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή

Ο θάνατος στο φινάλε

Ο Παύλος είναι στο γραφείο της Αιμιλίας όταν την ενημερώνουν πως ο Ευθύμης Φαρμάκης ευθύνεται για το μεγάλο χτύπημα στον Αντώνη και μάλιστα ότι η σφαίρα προοριζόταν για τη Μαρίνα. Η Αιμιλία του ζητά να μην τον εκδικηθεί. Το ίδιο και η Καλλιόπη, που συγκλονίζεται μεν όταν μαθαίνει τις πράξεις του σκοτεινού άντρα, όμως παρακαλεί τον Παύλο να μην βάψει τα χέρια του με το αίμα του κολλητού του και ν’ αφήσει την δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Ομως το ίδιο βράδυ και όντας κρυμμένος σε μέρος που δεν γνωρίζει κανείς, ο Φαρμάκης θα τηλεφωνήσει στον παιδικό του φίλο και θα του ζητήσει να πάει να τον βρει. Ο Ευθύμης θα τα παραδεχτεί όλα, μεταξύ άλλων και το χτύπημα που έκανε την ημέρα του γάμου του Αντώνη. Ετσι λοιπόν σε μια ανύποπτη στιγμή θα πει στον φίλο του: «Ρε Παύλο, τι το συζητάμε τόση ώρα; Κάνε αυτό που ήρθες να κάνεις. Βοήθησε με, φίλε, σε παρακαλώ. Δεν αντέχω άλλο. Τελείωσα».

Εκείνη τη στιγμή ο Παύλος θα βγάλει το όπλο του. Θα τον σημαδέψει βουρκωμένος. «Σε αγάπησα σαν αδελφό μου. Μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό. Θέλω να είσαι καλά», θα πει ο Ευθύμης και ο Παύλος θα τον παρακαλέσει να σταματήσει να μιλάει. Με δάκρυα στα μάτια, ανίκανος να κάνει αυτό για το οποίο πήγε, αφήνει το όπλο να πέσει από τα χέρια του. Ο Ευθύμης αγριεύει, βγάζει το δικό του όπλο και το ακουμπάει στο μέτωπο του Παύλου λέγοντάς του: «Τελείωσε τώρα αυτό που ήρθες να κάνεις. Δεν πρόκειται να μπω φυλακή. Αν δεν με τελειώσεις, θα σε τελειώσω εγώ και μετά θα πάω να τελειώσω τη Μαρίνα».

Ο Παύλος αυτόματα βγάζει ένα μαχαίρι και του το χώνει στην κοιλιά. «Ετσι μπράβο, κι άλλο», του λέει ο Ευθύμης. Ακολουθεί και δεύτερη και τρίτη μαχαιριά. «Σε ευχαριστώ, πόσο σε ευχαριστώ να ’ξερες». Ο Παύλος καταρρακωμένος σπαράζει. Βγάζει μια κραυγή, αγκαλιάζει τον κολλητό του και τον αποχαιρετά.

Σασμός Ευθύμης