Την κοιτούσε στα μάτια και ''έλιωνε'' - Σε ρομαντικό δείπνο με λευκό πουκάμισο ο Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς / Paula Bedosa
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς / Paula Bedosa

Στα καλύτερά του είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της τενίστριας, Πάουλα Μπαντόσα, με τους δύο να κάνουν full in love αναρτήσεις στα social media.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το τελευταίο και πρόσφατο post της Πάουλα από δείπνο της με τον καλό της. Εκείνος φορούσε λευκό πουκάμισο και πραγματικά την κοιτούσε και ''έλιωνε'' (δείτε εδώ το καυτό φιλί τους).

H ανάρτηση της Πάουλα Μπαντόσα για το Στέφανο Τσιτσιπά

Κάτι αντίστοιχο αισθάνεται και η ίδια όταν βλέπει τον Στέφανο Τσιτσιπά και αυτό φαίνεται από τις δύο λέξεις, που επέλεξε να συνοδέψει το story της, γράφοντας: My man!

Πάουλα - Τσιτσιπάς
paulabadosa - instagram

Οι σχέσεις της κοπέλας του Τσιτσιπά με τον πατέρα του

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός από τους αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά, ο πατέρας του που καθόταν στις κερκίδες του φώναξε κάτι και αμέσως μετά, η 25χρονη σύντροφος του αθλητή που βρισκόταν ακριβώς πίσω του, γύρισε και τον κοίταξε με θανατηφόρο βλέμμα.

Η τρυφερή εξομολόγηση για την σύντροφό του

Στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο τενίστας στη γερμανική εφημερίδα Bild μίλησε για το νέο του κορίτσι με το οποίο δείχνει να είναι πολύ καλά, καθώς όπως εξήγησε πρόκειται για μία σχέση με πνευματική σύνδεση (δείτε εδώ την πρώην του).

«Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα.

Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.