Σασμός: Το αντίο του Γιώργου Γεροντιδάκη λίγο πριν μεγάλο φινάλε του Β' κύκλου - Η αποκάλυψή του

«Ευχαριστώ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Το αντίο του Γιώργου Γεροντιδάκη λίγο πριν μεγάλο φινάλε του Β' κύκλου - Η αποκάλυψή του

Απόψε (13/7) το βράδυ αναμένεται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού με τη σειρά να ρίχνει αυλαία ολοκληρώνοντας τον δεύτερο και πολύ πετυχημένο κύκλο των γυρισμάτων.

Ο Alpha έχει ανακοινώσει, πως το σίριαλ έχει πάρει το φως και για τρίτη σεζόν, ωστόσο το καστ και γενικότερα ολόκληρη η παραγωγή θα κάνει ένα διάλειμμα εν όψει του καλοκαιριού και θα επιστρέψουν ανανεωμένοι από Σεπτέμβρη.

Ο τηλεοπτικός Λευτέρης ή αλλιώς Γιώργος Γεροντιδάκης μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε το κοινό του λίγο πριν παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο του β΄ κύκλου (δείτε εδώ όσα θα δούμε).

Η ανάρτηση του Γιώργου Γεροντιδάκη για το φινάλε του Σασμού

«Σήμερα τελευταίο επεισόδιο!
Μια χρονιά γεμάτη με πολλά συναισθήματα και στιγμές που μας ενώνουν ,μας ωριμάζουν και και μας κάνουν να είμαστε έτοιμοι για μια καινούργια συναρπαστική χρονιά!

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και των δυο συνεργείων θα το λέω πάντα ότι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της σειράς!

Και φυσικα ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την υπέροχη συνεργασία !

Ώρα για ξεκούραση!», έγραψε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Αποχωρεί από το Γ΄ κύκλο ο...

Στον Γ' κύκλο της σειράς, Σασμός, η αγάπη μεταξύ Παύλου και Αιμιλίας είναι αδιαμφισβήτητη και θα αποδειχτεί για μια ακόμη φορά, όταν ο Παύλος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του Ευθύμη Φαρμάκη.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

«Σου το ορκίζομαι δεν θα βάψω ξανά τα χέρια μου με αίμα. Εχω τελειώσει με αυτά, Αιμιλία. Ηρθα στην Ανω Ποριά για να πάρω εκδίκηση, στην πορεία όμως όλα άλλαξαν μέσα μου», είχε πει πριν καιρό στην πρώην γυναίκα του και εκείνη είχε πιστέψει ότι ο Παύλος δεν θα πάρει στο μέλλον τον νόμο στα χέρια του.

Οπως είδαμε όμως στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, όλα άλλαξαν όταν έμαθε πως ο παιδικός του φίλος, Ευθύμης Φαρμάκης, όχι μόνο ευθύνεται για το χτύπημα στον γάμο του Αντώνη με τη Μαρίνα αλλά και ότι στόχος του εξαρχής ήταν η ξαδέλφη του. Για την ακρίβεια, όταν ο Ευθύμης τον κάλεσε να μιλήσουν και τελικά παραδέχτηκε τα πάντα, τον μαχαίρωσε τρεις φορές, ξεπλένοντας έτσι την τιμή της οικογένειάς του. Μετά το φονικό όμως, όλα αλλάζουν. Η Αιμιλία θα ασχοληθεί προσωπικά με το ζήτημα του Παύλου και φυσικά θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει, παρόλο που εκείνος δεν θα της το ζητήσει.

Δείτε επίσης πρώτοι το συγκλονιστικό φινάλε του Β' κύκλου: «Όχι Νικηφόρε!» - Το έναν τον πυροβολούν και τον άλλον τον μαχαιρώνουν

Σασμός Γ' κύκλος Παύλος

«Δεν θέλω να μπεις στη φυλακή, Παύλο. Δεν θα το αντέξω. Θα κάνω τα πάντα για να σωθείς. Αλλωστε ο Ευθύμης δεν έκανε λίγα. Θα έλεγε κανείς πως πήγαινε γυρεύοντας. Εσύ όμως δεν θα περάσεις τη ζωή σου μόνος, πίσω από τα σίδερα για τις δικές του αμαρτίες», θα του πει και θα τον συγκινήσει. «Αιμιλία, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για μένα. Εγώ είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου και κάθε βράδυ θα κοιμάμαι χωρίς τύψεις. Είχα πει άλλωστε και στον ίδιο τι θα κάνω όταν μάθω ποιος ευθύνεται για το χτύπημα αλλά δεν με σεβάστηκε», θα της στο γραφείο της, όπου και θα βρεθεί λίγες ώρες μετά το χτύπημα στον Φαρμάκη, σκηνές που θα παρακολουθήσουμε το φθινόπωρο στον τρίτο κύκλο της σειράς. Η εισαγγελέας της Κρήτης όμως δεν θα τον ακούσει.

Δείτε επίσης στον Γ' κύκλο: «Όφου Παναγιά μου!» - Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή

Με τη βοήθεια του Αντώνη Φραγκιαδάκη θα ισχυριστούν πως ο ένοχος βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα αφού μάλιστα θα βρουν και το όπλο στην κατοχή του Ευθύμη, και θα απαλλαγεί των κατηγοριών. Ο Παύλος όμως δεν θα αντέξει να ζει για πολύ στο χωριό αυτό αφού όλα γύρω του θα έχουν αλλάξει και θα τον πληγώνουν. «Μη φύγεις, Παύλο. Τώρα πλέον έχουμε ο ένας τον άλλον. Δώσαμε μια υπόσχεση με την Αιμιλία, να μην αφήσουμε ποτέ ο ένας τον άλλον», θα τον παρακαλέσει και ο Δημήτρης, όμως εκείνος θα έχει πάρει τις αποφάσεις του, σαν από καιρό. «Και από μακριά, κοντά μου θα σας έχω, ειδικά εσάς τους δύο. Τελείωσα εδώ, Δημητρό, είναι η ώρα μου να αποχωρίσω», θα πει.

Το ίδιο όμως θα τον παρακαλέσει και η Μαρίνα: «Παύλο, θέλω να μείνεις εδώ, χωρίς εσένα σασμός δεν γίνεται. Εχεις αναλάβει να φέρεις την ειρήνη, μείνε μαζί μας, σε χρειαζόμαστε». «Μην ανησυχείς ξαδέλφη, δεν θα φύγω έτσι. Εχω πολλά ακόμα να τακτοποιήσω. Δεν θα σας αφήκω στο έλεος του θεού», θα την καθησυχάσει. Και όντως ο Παυλής, αφού κάνει κάποιες συζητήσεις με τους Σταματάκηδες, ετοιμάζεται για να φύγει μακριά χωρίς να δώσει υπόσχεση για επιστροφή.