Κώστας Φραγκολιάς: Η τρυφερή αγκαλιά με την σύντροφό του, Δώρα μέσα στη θάλασσα

«Καλοκαιρινή μαγεία...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς: Η τρυφερή αγκαλιά με την σύντροφό του, Δώρα μέσα στη θάλασσα

Μετά το συγκινητικό φινάλε της εκπομπής Happy Day και έχοντας ολοκληρώσει όλες τις επαγγελματικές του εκκρεμότητες, ο Κώστας Φραγκολιάς και η σύντροφός του Δώρα, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και έφυγαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, ωστόσο η πιο πρόσφατη είναι και η πιο γλυκιά.

Η ανάρτηση του Φραγκολιά με την σύντροφό του

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Αλόννησο, όπου απολαμβάνουν τις βουτιές τους στα πανέμορφα καταγάλανα νερά.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκε συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Η φωτογραφία με τη νύφη και το ονειρικό νυφικό της

Μένει στο Happy Day;

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγες ημέρες πριν το φινάλε. Συγκεκριμένα, σήκωσε τον Κώστα Φραγκολιά στο video wall και αποκάλυψε πως τον... έπεισαν και τελικά υπέγραψε συμβόλαιο δυο ακόμη χρόνων με την εκπομπή.

Ο παρουσιαστής μέχρι και πρόσφατα βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ALPHA, αφού όπως δήλωνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ήθελε να κάνει και κάτι δικό του.

«Πολλά είναι τα θέματα, που συζητάμε με το κανάλι, έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και γενικά είναι όλα θετικά. Φαντάζομαι όταν κατασταλάξουμε θα είναι κάτι, που θα το δείτε, δε θα ήθελα να αναφερθώ εγώ, υπάρχουν άλλοι πιο πάνω από εμένα, που μπορούν να απαντήσουν σε αυτά. Από το Happy Day θα έφευγα αν δημιουργούταν κάτι μεταξύ της ομάδας ή αν μου έλεγαν θα πάρεις το ένα τρίτο των χρημάτων», δήλωνε μέχρι τελευταία - δείτε εδώ αναλυτικά.

«Σε αγαπάμε πολύ και χαιρόμαστε που θα είμαστε παρέα. Μας αρέσει και αυτό που ζούμε με εσάς. Η Τίνα είχε υπογράψει ούτως η άλλως για του χρόνου. Ο Παπανώτας μέχρι το 25 και τώρα και ο Κώστας μέχρι το 25. Ελπίζουμε και η Τίνα του χρόνου», ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κλείσανε οι εκκρεμότητες να πάμε διακοπές ήρεμοι», συμπλήρωσε στην συνέχεια.