Ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε με θρησκευτικό ένα χρόνο μετά τον πολιτικό - Έλαμπε η νύφη με το φανταχτερό νυφικό της

Φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε με θρησκευτικό ένα χρόνο μετά τον πολιτικό - Έλαμπε η νύφη με το φανταχτερό νυφικό της

Μπορεί να παντρεύτηκε με πολιτικό πριν από περίπου ένα χρόνο παρουσία στενών συγγενών και φίλων, ωστόσο φέτος έχοντας αποκτήσει και το πρώτο τους παιδάκι, αποφάσισαν να παντρευτούν και με θρησκευτικό. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από τα social media, όπου φίλοι τους έκαναν αναρτήσεις.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου χθες 15/7 έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του, φίλους και στενούς συνεργάτες.

Η νύφη έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο παραμυθένιο νυφικό της με τον ένα ώμο και τη διαφάνεια στο κάτω μέρος του φορέματος.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε

Ο λόγος για τη δικηγόρο Μαρία Λαθούρη και τον σύζυγό και πατέρα του παιδιού της, Παύλο Αχή.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκε συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Η φωτογραφία με τη νύφη και το ονειρικό νυφικό της

Μαρία Λαθούρη γάμος

Ποια είναι η Μαρία Λαθούρη

Σύμφωνα με το athinapsila.gr γεννήθηκε το 1990 στη Στυλίδα Φθιώτιδας, ενώ από το 2006 ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από Πανεπιστήμια της Αγγλίας, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, με εξειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη και στο Ναυτικό Δίκαιο.

Σήμερα είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE). Ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία συνεργαζόμενη με εταιρείες κυρίως από τον χώρο της Ενέργειας και της Υγείας. Είναι συνεργάτης ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών όπου αναλύει επίκαιρα νομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε ποικίλες ομάδες επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.