Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη αποχαιρετούμε μια σπουδαία Ελληνίδα» - Η ανάρτηση της Μάρας Ζαχαρέα

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε ...

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη αποχαιρετούμε μια σπουδαία Ελληνίδα» - Η ανάρτηση της Μάρας Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα, επέστρεψε εκτάκτως από τις διακοπές της (δείτε την εδώ να ποζάρει με μπικίνι), προκειμένου να βρεθεί στο τηλεοπτικό πλατό του STAR NEWS, λόγω της επικαιρότητας που την ανάγκασε να βρίσκεται στην θέση της. Με την σειρά της, λοιπόν, θέλησε να πει δημόσια το δικό της ''αντίο'' στην αείμνηστη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η ίδια μετά την λήξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ανέβασε στον προσωπικό της λογιαριασμό στο Instagram, το απόσπασμα από το δελτίο όπου έκανε αναφορά στην πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Το ''αντίο'' της Μάρας Ζαχαρέα

Η δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι στην εκπομπή το βράδυ της Τρίτης 25/07/23, προκειμένου να πει μερικά λόγια για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία μέσα από τις δράσεις της είχε προσφέρει πολλά στους ανθρώπους, αλλά κυρίως στα παιδιά που είχαν ανάγκη.

Το απόσπασμα από το STAR NEWS που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και συνοδευόταν από της εξής λεζάντα: «Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη αποχαιρετούμε μια σπουδαία ελληνίδα…»

Δείτε εδώ το απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων:

Σήμερα (26/7) η κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Κανείς ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Από την πρώτη ανακοίνωση που έκανε η οικογένειά της (δείτε την εδώ) φρόντισε να τονίσει την επιθυμία τους η κηδεία της να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην οικία Βαρδή Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης, η εξόδιος ακολουθία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 11:00 το πρωί. Και τα δυο σε στενό οικογενειακό κύκλο.