Μετά την περιπέτεια της υγείας της και το χειρουργείο - Η φωτογραφία της Χριστίνας Παππά με την μητέρα της στην ανάρρωση

Σιδερένια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Παππά το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε αρκετά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε η ίδια, αλλά και η μητέρα της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της), ωστόσο φαίνεται πως η ταλαιπωρία έλαβε τέλος, αφού η μαμά της πραγματοποίησε το τρίτο της χειρουργείο και πλέον μπορεί να αναρρώσει και να ξεκουραστεί.

Το απόγευμα της Τετάρτης 26/7, μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους, σημειώνοντας: «Σιδερένια Μανούλα», στέλνοντας της ευχές της. Είναι στο πλευρό της από την αρχή και τη στηρίζει ό,τι κι αν συμβαίνει, επομένως και εκείνη πλέον μπορεί να ηρεμήσει βλέποντας πως όλα πήγαν καλά.

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Παππά: Προσκύνησε στην Παναγιά της Τήνου μαζί με την εγγονή της - Φωτογραφίες από τον ναό

Η ανάρτηση της Χριστίνας Παππά με την μητέρα της

Χριστίνα Παππά μητέρα

Η περιπέτεια με την μητέρα της στο νοσοκομείο

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Τετάρτης 10/5, χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο δύο φορές και η αντιμετώπιση των γιατρών της φάνηκε απαράδεκτη.

Την πρώτη φορά χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια για την μητέρα της και κατέληξε να πληρώνει ακραία ποσά χωρίς να υπάρχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ την δεύτερη φορά που βρέθηκε εκεί, πριν από λίγες ώρες δηλαδή, δεν την εξυπηρέτησε κανείς και όταν ρώτησε τι συμβαίνει τις έβαλαν και τις φωνές.

Διαβάστε επίσης: «Ήταν αδιάφορος...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για τον πατέρα του γιου της, Δημήτρη

«Πριν από 15 μέρες κοιμόμουν 5.30 το πρωί. Άκουσα στον ύπνο μου "βοήθεια, βοήθεια". Νόμιζα ότι είχε πέσει η μαμά μου επειδή έχει ένα πρόβλημα με την μέση της, είχε 23 πίεση, την πάω σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων. Την βάζουν μέσα για 24 ώρες, της κάνουν όλες τις εξετάσεις και πληρώνουμε 2000 ευρώ για 24 ώρες. Φεύγοντας λέω στον καρδιολόγο: “Της δώσατε φάρμακο;” “Όχι λέει, να πάει σε παθολόγο”. Του λέω “Συγγνώμη, πληρώσαμε 2000 για να πάει σε άλλον γιατρό;”

Σήμερα πάω εγώ, λόγω πίεσης και στεναχώριας, γιατί τις τελευταίες μέρες μου ανέβηκε η πίεση. Τους ζητάω μια εξέταση γρήγορη περιμένω, περιμένω, περιμένω... Τίποτα. Αν δεν ήταν έκτακτο, με τόση υψηλή πίεση, τι; Θα έπρεπε να με αφήσετε να πεθάνω; Αλλά δεν τους ενδιαφέρει! Πρέπει να τους πληρώνεις μόνο και όποιος πεθάνει, πέθανε», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της και συμπλήρωσε:

«Κοιτάζουν μόνο να σου πάρουν τα χρήματα και τίποτα άλλο. Αδιάφοροι, μόνο χρήμα βλέπουν και τίποτα άλλο. Κάποια στιγμή τους λέω "Έχουν περάσει 20 λεπτά, τι γίνεται;". Ένας υπάλληλος σήκωσε τη φωνή του και βεβαίως του απάντησα όπως έπρεπε. Ο κόσμος πίσω μου περίμενε, φώναζε "Μπράβο, πες τα". Και να τα πω, δεν ιδρώνει το αυτί τους».

Διαβάστε επίσης: «Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου! Έχω κάνει τάματα» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για την πάθηση της εγγονής της