«Η καρδιά μου γεμίζει από ευτυχία και νοσταλγία...» - Το γράμμα του Στέφανου Τσιτσιπά για τα γενέθλια του αδερφού του, Πέτρου

Η φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή (27/7) για την οικογένεια του Στέφανου Τσιτσιπά - ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο ξανά μετά από μία ανάρτησή του - καθώς έχει τα γενέθλιά του ο Πέτρος, ο αδερφός του διάσημου τενίστα. Ο νεαρός, λοιπόν, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια.

Δημοσίευσε, έτσι, μία φωτογραφία τους, από όταν ήταν μικρά παιδιά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και στη λεζάντα του έγραψε ένα γράμμα για να του εκφράσει την αγάπη του και τις ευχές του για εκείνος, τονίζοντας πως αισθάνεται ευγνώμων για τις αναμνήσεις που έχουν μαζί.

Το γράμμα του Στέφανου Τσιτσιπά για τα γενέθλια του αδερφού του

«Αγαπητέ μου Πέτρο,

Σήμερα, η καρδιά μου γεμίζει από ευτυχία και νοσταλγία καθώς γιορτάζουμε τα γενέθλιά σου. Σε θυμάμαι σαν χθες, όταν ήσουν ο μικρότερος αδελφός που πάντα προστάτευα και φρόντιζα. Πλέον, βλέπω έναν ώριμο και σοφό άνθρωπο που κοιτάζει πέρα από τα όρια του κόσμου, πάντα αναζητώντας κάτι περισσότερο.

Είσαι πραγματικά εμπνευσμένος, αδελφέ μου, καθώς καταφέρνεις να δουλεύεις σκληρά κάθε μέρα, ενώ ταυτόχρονα διατηρείς αυτήν την ικανότητα να αναζητάς το πανέμορφο και μαγευτικό στον κόσμο γύρω μας. Η παρέα σου είναι πάντα μια χαρά, και οι στιγμές που περνάμε μαζί είναι πάντα γεμάτες γέλιο και χαζολογήματα. Πραγματικά, αυτές οι στιγμές κάνουν τη ζωή πιο ξεχωριστή.

Σήμερα, θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα για τα γενέθλιά σου. Να έχεις υγεία, ευτυχία και πάντα να διατηρείς αυτό το πάθος για την αναζήτηση του υπερπέραν. Ξέρω πως μπορεί η ζωή να φέρνει προκλήσεις, αλλά είμαι βέβαιος πως εσύ θα τις ξεπερνάς με τον ιδιαίτερο τρόπο που διαθέτεις.

Μεσολάβησαν πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά που περνούσαν τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες μαζί. Αμέτρητα βράδια παίζοντας σαν μικρά παιδιά στους δρόμους της Βουλιαγμένης, ώρες ατελείωτες παίζοντας «Virtua Tennis» στο PlayStation μέχρι πολύ αργά. Ωραίες αναμνήσεις που δεν σβήνουν ποτέ!

Σε αγαπώ πάρα πολύ, αδελφέ μου. Να ξέρεις πως είμαι πάντα εδώ για σένα, στις χαρές και στις λύπες. Εύχομαι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε αμέτρητες αναμνήσεις μαζί, και να διατηρήσουμε αυτήν την ξεχωριστή σχέση αδελφικής αγάπης που μας ενώνει.

Χαρούμενα γενέθλια, αδελφέ μου! Με όλη μου την καρδιά, Στέφανος».

Διαβάστε επίσης: Αδημοσίευτες φωτογραφίες του Τσιτσιπά & της Μπαντόσα - Τρυφερά φιλιά στη θάλασσα και σε σοκάκια της Ελλάδας

Στέφανος Τσιτσιπάς αδερφός
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς