Η Μελίνα Νικολαίδη "προσκυνά" τον 34χρονο σύντροφό της - Τι συμβαίνει με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Του οφείλει πολλά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Νικολαΐδη / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
Instagram / Μελίνα Νικολαΐδη / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει πλέον αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό, καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media της και δημοσιεύει περιεχόμενο με το οποίο ταυτίζονται πολλοί. Εάν παρατηρήσει κανείς το προφίλ της, λοιπόν, ένα πράγμα θα καταλάβει σίγουρα. Η γυμναστική είναι η αγαπημένη της ασχολία.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό, βέβαια, έχει παίξει και το γεγονός πως ο 34χρονος σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, είναι personal trainer, επομένως μπορούν να περνούν τον χρόνο τους μαζί στο γυμναστήριο, όσο εκείνος κάνει τη δουλειά του.

Δείτε επίσης: Είχε κρεμαστεί πάνω του και έκανε κοιλιακούς στην παραλία - Ερωτική απόδραση για Νικολαΐδη & Πολυχρονιάδη (Βίντεο)

Η αποθέωση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη από την Μελίνα Νικολαΐδη

Τις προάλλες, μάλιστα, η ίδια τον αποθέωσε για τα αποτελέσματα που έχει καταφέρει στο σώμα της, το οποίο είναι στεγνό και καλλίγραμμο και απόδειξη αυτού είναι οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει στο Instagram με το μαγιό της (δείτε εδώ).

Ποιος τους έκανε το προξενιό;

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 η Έλλη Κοκκίνου. Η όμορφη τραγουδίστρια μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα πολύ επιτυχημένο προξενιό που έκανε πριν λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την πολύ καλή της φίλη και συνάδελφο, Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, όπου η ίδια ήταν αυτή που έκανε το ζευγάρι να έρθουν κοντά, μιας και γυμνάζονται όλοι μαζί στον χώρο του (δείτε εδώ βίντεο).

«Με την Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα και έρχεται και εκείνη», ανέφερε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Όταν ρωτήθηκε για την γνωριμία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Μελίνα Νικολαϊδη, απάντησε: «Αυτό δεν θα το σχολιάσω, εγώ μιλάω για τον Αλέξανδρο τον γυμναστή μας. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι. Τα προσωπικά των άλλων δεν τα συζητάμε».

Για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή: «Αν θες να με ρωτήσεις για δικό μου ζεϊμπέκικο, μπορώ, για ζεϊμπέκικα άλλων δεν μπορώ να πω. Για εμένα δεν έχουν χορέψει ζεϊμπέκικο, αλλά έχουν κάνει άλλα».