Από την Γη της Ελιάς στην πολιτική - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό

Στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Από την Γη της Ελιάς στην πολιτική - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί οι οποίοι κατά καιρούς έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν με την πολιτική, ωστόσο παρατηρείται πως το φαινόμενο αυτό γίνεται όλο και πιο έντονο τα τελευταία χρόνια. Ο Γιώργος Πατούλης, μάλιστα, στις επερχόμενες εκλογές έχει επιλέξει να εντάξει στο δυναμικό της "Νέας Αρχής για την Αττική" πολλούς καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση).

"Έκλεψε" όμως και μία ηθοποιό και πρωταγωνίστρια από την σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς. Ο λόγος για την Βάσια Παναγοπούλου, η οποία σε αντίθεση με την "Ασπασία" που θα έχει άσχημη εξέλιξη στο σίριαλ, σχεδιάζει ένα λαμπρό μέλλον και διαφορετικό. Βέβαια, η υποωηφιότητά της δεν σημαίνει και το τέλος της από την Γη της Ελιάς!

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα της Βάσιας Παναγοπούλου από την Γη της Ελιάς στις εκλογές

«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στην Παράταξή μας μια καταξιωμένη ηθοποιό, που εδώ και αρκετά χρόνια διέπρεψε στον καλλιτεχνικό χώρο, μέσα από πολλές και αξέχαστες θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Οι καλλιτέχνες είναι η απόλυτη έκφραση του πολιτισμού, σε κάθε του εκδοχή, εξελίσσοντας τον ανθρώπινο νου και το πνεύμα. Εμείς ως Περιφέρεια, κινηθήκαμε προς αυτή την κατεύθυνση, επιδεικνύοντας ένα αξιόλογο έργο και σε αυτόν τον τομέα, το οποίο δε σταματάει εδώ. Είναι αδιαμφισβήτο γεγονός επομένως, πως, καλλιτέχνες σαν τη Βάσια, ως πρότυπα για το κοινό, μέσα από τους ρόλους τους, μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο, όχι μόνο πάνω από μια σκηνή ή ένα κινηματογραφικό πανί, αλλά και με μια ενεργή δράση, μέσα από την ενασχόληση με την Αυτοδιοίκηση. Αυτούς τους ανθρώπους, χαίρομαι πολύ που τους έχουμε μαζί μας. Την καλωσορίζω και πάλι, και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, με στόχο όλοι μαζί να αλλάξουμε την Αττική μας και να μεταμορφώνεται σε μια Περιφέρεια πρότυπο, σε όλους τους τομείς», έγραφε η ανακοίνωση.

Βάσια Παναγοπούλου Γιώργος Πατούλης